Stilski napotki in must have kosi za avgust

Saj skoraj ne morem verjeti! Zdi se mi včeraj, da je Sofia končala šolo, sem se obrnila dvakrat in je že avgust! Kako hitro leti ta čas, sploh poleti in sploh takrat, ko se imamo dobro, marne? Nekje sem prebrala, da je poletje čas, ko se ti lahko zgodijo le lepe stvari in dejansko najlepše doživimo nekje med julijem in avgustom. To pomeni, da imamo še cel mesec časa zato, da pridno naberemo pozitivne občutke in lepe spomine za takrat, ko bo veliko več dela in veliko manj prostega časa. A do takrat naj bo mesec številka osem poln čarovnije in dobrih modnih kosov. Tukaj je moj izbor ter, seveda, dobrodošel avgust!

Vir: Pinterest

Kimono ali halja

Za takrat, ko ste na plaži in si vseeno želite ter zaslužite kos, ki vas bo naredil zelo privlačne in noro lepe. Sem za čipko, belo barvo in dolžino do kolen ali do dal, ki je vsekakor bolj dramatična in tudi noro lepa.

Vir: Pinterest

Obleka z volančki

O njej sem pisala včeraj, bila je moja inspiracija in da, je noro lepa in primerna za te dni. Doživljam jo kot skrajno romantičen in eleganten kos, ki ga nosimo tudi na dopustu. Ne želim biti dolgočasna, a naj še enkrat povem, da so pastelne barve prava rešitev!

Vir: Pinterest

Kopalke

Dvodelne ali enodelne, izbira je povsem vaša. Kopalke so letos tako lepe, razigrane in barvite, da je nemogoče biti brez novih in upam, da se strinjate! Bikinke s trikotnikom so morda še najmanj aktualne, enodelne pa ostajajo na prestolu.

Vir: Pinterest

Tropski potiski

Predvsem sadje, ki je prevzelo vse modne navdušenke in je tisto, kar potrebujemo zato, da izgledamo ravno prav sočno. Obleke, bluze, krilo, hlače, kopalke, sadje se povsod bohoti in je noro lepo.

Vir: Pinterest

Špangice

Mene so čisto prevzele, sploh tiste s perlicami in večje, ker je že prav, da se vidijo! Večje oblike zelo lepo popestrijo lase in pričeske, nosimo jih tudi eno zraven druge in ne le za posebne priložnosti.

Najboljša maska za lase

Ne varčujte na tem področju zato, ker se vam bo vse vrnilo z obrestmi. Lasje morate negovati in prav te dni potrebujejo veliko pozornosti in nega, saj jim slana voda in sonce škodita. Imejte pri sebi dobro masko za lase in spomnite se nanjo vsaj enkrat na teden!

Vir: Pinterest

Dnevnik

Ponovno sem brala zelo zanimiv članek na temo, kako je pisanje zelo pomembno in terapevtsko. Kdaj, če ne zdaj? Zdaj, ko so dnevi daljši in imamo vsaj malo več časa, si le privoščite dnevnik. Da bo samo vaš, da bo ljubljen, koristen in poln misli.

Vir: Pinterest

Pastelni laki za nohte

Morda je res, da smo še vedno zelo sumničave do rainbow manikire, a osebno menim, da ni le za mlade. Pastelni odtenki na rokah so zelo lepi in zdaj je čas, ko se lahko z njimi tudi poigramo. Več lakov, ki pa so skladni, in rezultat bo vrhunski.

Vir: Pinterest

Verižice

Kratke, srednje in dolge, nosimo jih ena čez drugo, plastimo, se poigramo. Načeloma so zlate in imajo obeske in, jasno, ne pozabite, da je prav nakit tisti, ki postavi piko na i. Torej kaj čakate?

Vir: Pinterest

Usnjeni sandali

Sem za nizke in srčno upam, da bodo zamenjali vse japonke. Nič proti plastiki, a usnje je pač usnje in zdi se mi, da so lepe noge zelo pomembne takrat, ko govorimo o stilu. Tudi v smislu stopal. Torej negujte in objemite se, vsako jutro enkrat!

Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.