Zebrast vzorec na trenutni modni sceni

Dodobra je jasno, da so živalski vzorci zadnja leta dosegli čisto poseben sloves med modnimi trendi in prav toliko, kot smo bile nanje nore zadnjo hladno sezono, jih z užitkom v svoj poletni vsakdan vključujemo tudi dandanes. Popularni navdih torej ostajajo leopardi in tigri, žirafe in plazilci vseh vrst, prav posebno mesto pa pripada tudi zebrastim črtam. Slednje namreč delujejo ravno prav zabavno in ravno prav prefinjeno, zato nič čudnega, da jih je vse več zaslediti tako pri kopalkah, še posebej enodelnih, kot tudi pri statement kosih te sezone, kot so tunike, široke hlače ali dolge, plapolajoče obleke.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Zebrast vzorec, pa tudi podobe zeber so se to poletje zelo radi znašli med dodatki, sploh med torbicami in obutvijo, kot so sandali z visoko petko ali brez nje, superge ali morda čisto navadne japonke. Zelo so mi všeč zebraste torbice, predvsem tiste srednjih in manjših velikosti, saj namreč še tako bazičnemu izgledu vedno znova zagotavljajo popestritev in pravo piko na i. Rdečo šminko lahko ta hip zamenja vpadljiv lak na nohtih, medtem ko zebrasto torbico kombinirajmo tudi z veliko rumene, ki je to poletje skoraj obvezna, ne glede na priložnost oziroma čas v dnevu.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Večkrat je to poletje govora o zebrastem vzorcu s pridihom barv, kar pomeni, da črno in belo zamenjajo ali vsaj podkrepijo preostale barve, privoščimo pa si lahko celo mavrični izbor. Nenazadnje ne gre zanemariti povsem klasičnih T majic v zebrastem motivu oziroma z elementi slednjega, ki zelo dobro funkcionirajo z vsemi vrstami jeansa, osnovnimi barvami črno in belo, pa tudi z mnogimi IT odtenki poletja, kjer so poleg že omenjene rumene velik hit postale tudi oranžna, neon modra in zelena ter nagajiva pink.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.