Modna usklajenost je novi trend

Včasih so nas še učili, da je kar dobro, če v eni trgovini ne najdeš celega outfita, da se torej od glave do pet oblečeš v enem butiku. Razlog je bil, da je moda v resnici tudi raziskovanje in prava avantura, če seveda imaš čas in voljo, da hodiš po svetu in s pomočjo lastne domišljije najdeš kose in dodatke, ki so najbolj primerni zate. No, v letošnjem poletju bomo ta pravila ponovno obrnili na glavo.

Vir: Cleobella.com
Vir: Cleobella.com

Matchy matchy torej, kar se je zelo očitno začelo pri kostimih in nadaljevalo s čudovitimi dvodelnimi kompleti, v smislu topa in krila ali topa in hlač, seveda vedno z visokim pasom. Občutek, da je vse čudovito povezano, vse le eno, mi je pravzaprav zelo všeč. V starih časih so ženske vedno kombinirale čevlje in torbico, potem nam je moda povedala, da je to preveč klasično in “že videno”, a imam občutek, da se bo vrnilo tudi to. Manija za kombinacije je preplavila vsa področja, ker govorimo o neke vrste novi skladnosti, ki nas po svoje celo pomiri. Poletje ponuja veliko oblek v starem slogu, ki so po svoje zelo preproste in jih z lahkoto nadgradimo z dodatki, ki se med seboj povezujejo: ruta v laseh z istim vzorcem, ki ga imamo na obleki, cekar in klobuk, pentlja na naramnicah in sandalih, celo ista mini obleka za hčerko, če jo seveda imamo.

Vir: Cleobella.com

To je torej čas, ko lahko v bolje založenih trgovinah ali kar na spletu najdemo vse. Sestavimo podobo od glave do pete in uživamo v modni skladnosti, ki nas naredi še lepše. Potiski se pomešajo s pikami, rože s črtami, bombaž in ratan gresta vedno skupaj in potem se jima pridruži še usnje. In vse je v popolni harmoniji, me pa lahko ponovno govorimo o dobrem stilu, kar mi je všeč.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.