Zmagovalni komplet poletnih dni

Po dolgi in presenetljivo izredno muhasto hladni pomladi smo le dočakale tiste prave sončne dni vroče sezone in v hipu smo jih z nasmehom na obrazu pozdravile s svetlimi in živahnimi toni, ljubkimi potiski ter lahkotnimi kosi. Končno lahko za trenutek pozabimo na debelo in težko garderobo ter grobo obutev in se tako prepustimo kopalkam, oblekam in sandalom, predvsem pa me osrečuje dejstvo, kako zelo nosljivi in uporabni so tudi letošnji poletni trendi. Mednje znova sodijo raznorazni kompleti in tako kot prejšnjo sezono zmagovalni ostajajo prav tisti s crop topom in ujemajočimi se kratkimi hlačami.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Junij zaenkrat ohranja nekoliko hladnejše večere, zato so ob tem kot naročeni prav tisti kompleti, ki jih krasijo dolgi, balonasti rokavi, z dodatki volančkov in naborkov. Kratke hlače to poletje segajo nekje do sredine stegen, so nekoliko širšega in torej udobnejšega kroja, obvezen pa je seveda tudi visok pas. Crop top je čudovit tudi v različici z naramnicami na zavezovanje, lahko si omislimo model, ki se veže spredaj, povsem dovolj pa bo že najbolj bazičen top, ki spominja na skrajšano T majico ali morda bodi.

Veliko pozornosti namenimo tudi barvam in vzorcem, kjer znova prevladujejo rože in elementi morja, palme in raznorazno sadje, medtem ko bomo prelepe tudi v enobarvnih outfitih, sploh takrat, ko bo naša barva dneva morda lavanda vijolična, nebesno modra in pastelno pink, pomarančno oranžna ali bledo rumena, povsem dovolj pa bosta tudi klasiki bela in/ali črna. Za piko na i so pri tem looku zaželene špagarice ali nosljivi sandali, tudi mules nizke ali minimalistične petke, medtem ko mimo velike, platnene ali slamnate torbe, kul sončnih očal in slamnatega klobuka skoraj ne moremo niti to vročo sezono.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.