Čudoviti dodatki za elegantne priložnosti

Če ste tik pred tem, da greste na poroko in imate obleko, ste morda v dvomu glede čevljev in torbice. Na to temo dobivam res veliko pošte in vedno je tako, da te dodatke iščemo kot nore. No, moj nasvet je, da se predvsem pravočasno lotite te avanture, ker z danes na jutri bo težka in se potem zna zgoditi, da ne boste najbolj zadovoljne. Elegantne priložnosti zahtevajo dvoje:

  • male torbice
  • lepe sandale

Male torbice so ročne in jih običajno držimo v roki, brez trakov in ostalih pripomočkov. Nujno je, da je torbica prilagojena obleki, kar pomeni, da za zvečer ne recikliramo torb, ki jih nosimo čez dan. Vedno se mi zdi dobro, da ima ženska vsaj dve večerni torbici v omari: svetlo in temno. Če so z bleščicami, toliko bolje. Glede sandalov je tako, da morajo biti pač večerni: odprti, z lepo peto, dovolj novi zato, da imajo lepo obliko, in ne nujno zelo visoki. Pravzaprav so nove pete zelo udobne in nosljive, kar je odlično, če pomislimo, da si želimo biti tudi udobne.

Ko najdemo čevlje in torbico v isti barvi, vemo, da stavimo na eleganco. S tem ne gre zgrešiti, sicer pa menim, da so te kombinacije odlične za posebne priložnosti, niso pa nujne za vsak dan. Pravzaprav nasprotno: če uspemo vsaj malo razbiti stil in najti torbico in čevlje, ki imajo nekaj skupnega, a niso popolnoma enaki, potem je to super.

Vir: www.rachelsimpson.com
Vir: www.rachelsimpson.com
Vir: www.rachelsimpson.com

Še nekaj glede materiala. Za zimo predlagam žamet, ker ostaja najbolj sofisticiran, za poletje je tukaj saten, ker se rahlo blešči in nam vedno ponudi ta znameniti “Pepelka navdih”, s katerim res ne zgrešimo. In nikar ne pozabite, da četudi imate na sebi zelo enostavno obleko, so prav dodatki tisti, ki jo lahko naredijo posebno, zato stavite nanje in boste zmagale.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.