20 let znamke L’Occitane v Sloveniji

Do 20. junija, drage moje! Do takrat nam namreč L’Occitane, ki letos v Sloveniji praznuje 20 let, ponuja 15 % popusta na vse izdelke, če pa potrošite več kot 50 evrov, kar 20 %. Super, kajne? Jaz se te akcije še posebej veselim, ker je L’Occitane prava izkušnja za vse čute, ki nas nikoli ne pusti ravnodušne. Vse se je začelo na provansalskih tržnicah. 23-letni Olivier Baussan, opremljen z destilatorjem, majhnim tovornjakom in dobrim poznavanjem rastlin, je začel destilirati eterično olje rožmarina in ga prodajati na provansalskih tržnicah. Svojo ponudbo je nato razširil na olja, mila in kreme. Navdih je poiskal v deželi, v kateri je odrasel, svoje izdelke za naravno lepoto pa je ponesel v svet.

Foto: Zen za l’Occitane
Foto: Zen za l’Occitane

Pri nas se je zgodba začela na Mestnem Trgu v Ljubljani, danes ima L’Occitane pri nas kar 15 trgovin ter seveda tudi spletno trgovino, v kateri najdete vse izdelke. Obisk trgovine je pravo senzorično popotovanje od Provanse do obale Sredozemlja, razvajanje vseh čutov s prefinjenimi dišavami in razkošnimi teksturami ter doživetje mediteranskega ‘art-de-vivre’ – umetnosti uživanja življenja. Ko sem pri njih v trgovini, je vedno tako, da ne bi rada šla domov in potem kar visim med kremami, dišavami in pilingi za telo. Pri njih sem našla nekaj svojih top izdelkov, ki me že leta spremljajo in so postali del moje lepotne rutine. Med temi so:

Foto: Zen za l’Occitane
Foto: Zen za l’Occitane

V resnici je izdelkov še veliko več in moram reči, da je izbor, ki ga imam v kopalnici, zelo raznolik, a to so moji top produkti in zdi se mi, da brez njih ni prave lepotne rutine, zato si jih z veseljem privoščim. Ker je L’Occitane izjemna zgodba o uspehu, tako pri nas kot po svetu, znamki želim, da bi bila še dolgo v naši družbi in mi v njeni ter da bi vztrajala z odličnimi produkti, ki vedno poskrbijo, da je naše življenje prijetnejše.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
  1. Tale njihova mandljeva kolekcija tako božansko diši, da bi nujno morali imeti parfum v tem vonju. Linijo mandelj in vrtnico naravnost obožujem!!

  2. Mene pa poleti vedno rešijo pred komarji z njihovo sivko, citronko in limono. Imam gele za tuširanje in mleka za telo ter toaletne vode, ki me odišavijo in varujejo pred krvosesi. V torbici imam kremo za roke s temi vonji in lahko brezskrbno uživam. Resnično se me komarji izogibajo, ker me imajo drugače neznansko radi.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.