Prihaja poletje in tukaj so najlepše kite

Ostajajo še vedno najljubša rešitev takrat, ko je zunaj vroče, hkrati je res, da so se skozi čas zelo spremenile. Danes so postale kite prava mojstrovina in res jih poznamo veliko; osebno me obisk pri frizerju navdušuje tudi zato, ker si lahko vedno omislim nove kite in prav občudujem, kako jih pletejo. Sama žal nisem tako spretna, hkrati pa imam voljo in pogum, da se naučim česa novega in kit se res vedno zelo veselim.

Visoke, nizke, brezhibne, poročne, podeželske ali izredno mehke in prav za vsak dan. Kite so preplavile svet mode in zelo lepo se podajo k dolgim oblekam, ki so prav tako velik trend. Sproščeno in narejeno skoraj po naključju, te pričeske so primerne za vse ženske in vse starosti, in ko se jih enkrat navadite, jih potem več ne spustite. Če imate krajše lase si lahko pomagate tudi z umetnimi kitami v smislu obroča za lase: efekt je presenetljivo lep in hkrati tudi naraven. Skratka: možnosti je veliko.

Naj še omenimo, da je kita boljša rešitev kot čop, saj manj poškoduje lase, in tudi elastika, ki je pri kiti nižje postavljena, poskrbi, da lasje ne trpijo. Torej še en razlog več, da se zaljubimo v poletne kite.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.