Modne bleščice tega tedna

Zadnji tedni poletja s seboj seveda prinašajo kopico napovedi za prihajajočo hladno sezono, vse od oglasnih kampanj za najnovejše modne in make-up kolekcije pa do novih oziroma osveženih trendov, ki že počasi zavzemajo poulično modo. Preverimo torej nekaj najzanimivejših novičk tega tedna:

Igralka Natalie Portman je tokrat ponovno pozirala za prestižno modno in lepotno hišo Dior, ki je te dni predstavila novo kampanjo za dišavo Miss Dior.

Dior

Pri Calvin Kleinu so te dni predstavili povsem novo dišavo Obsessed, v kampanji pa so uporabili kar črno-bele fotografije mlade Kate Moss iz leta 1993.

Calvin Klein Obsessed

Teden mode v New Yorku bo kaj kmalu tu (7. 9. 2017), na njem pa bo svojo cenovno dostopno kolekcijo prvič predstavila tudi igralka Eva Longoria.

Eva Longoria

Prva kolekcija, ki je nastala v sodelovanju med Olivio Palermo ter znamko Banana Republic, je tu in našlo se bo za vsakogar nekaj, saj je namreč sestavljena kar iz 70 kosov.

Olivia Palermo za Banano Republic

Rihanna je s svojo znamko Fenty ponovno sodelovala z znamko nogavic Stance, pripravili pa so prav posebno kolekcijo, kjer so kot navdih izbrali štiri najbolj ikonične pevkine red carpet videze.

Fenty x Stance

Slavna make-up artistka Pat McGrath je po nekaj limited edition kolekcijah ličil končno najavila, da prihaja nova, ki ne bo časovno omejena in bo torej postala redni del njene make-up znamke.

Pat McGrath

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.