Modne bleščice tega tedna

Bližje kot je jesen, pestrejše so modne napovedi, zato je tudi tokratni teden postregel s številnimi novimi kampanjami in sodelovanji, tako na modnem kot lepotnem področju, ter zanimivimi razstavami. Preverimo torej najodmevnejše novičke tega tedna:

Modna hiša Christian Dior je svojo obletnico ponovno obeležila z razkošno razstavo. Pred kratkim v Parizu, tokrat pa praznuje 70 let obstoja v Avstraliji, za kar so v Melbournu pripravili razstavo z naslovom “The House of Dior: Seventy Years of Haute Couture.”

Christian Dior

Težko pričakovana kolekcija šmink, ki je nastala v sodelovanju med znamko L’Oreal ter modno hišo Balmain, je tokrat končno na ogled tudi na fotografijah uradne kampanje.

L’Oreal x Balmain

Zanimivo sodelovanje se je zgodilo tudi med znamko Ugg ter ameriškim dizajnerjem Jeremyjem Scottom, v oglasni kampanji za limited edition škornje pa sta poleg kreatorja samega nastopila še model Jasmine Sanders ter raper Lil Yachty.

Ugg x Jeremy Scott

Supermodel Cindy Crawford je tokrat pod okriljem luksuzne znamke Re/Done pripravila povsem svojo denim linijo, preprosto poimenovano “The Crawford.

Cindy Crawford za Re/Done

Seksi igralka Megan Fox je tokrat pozirala v jesenski kampanji zapeljivega spodnjega perila Fredrick’s of Hollywood, saj je namreč tako ambasadorka kot tudi solastnica znamke.

Megn Fox za Fredrick’s of Hollywood

Italijanska znamka spodnjega perila La Perla preizkuša nekoliko drugačne kose, v katerih je tokrat za njihovo kampanjo hladne sezone nastopila slovita Kendall Jenner.

Kendall Jenner za La Perla

Novi obraz jesenske kampanje Guess Jeans pa je postala kubansko-ameriška pevka Camila Cabello ter se tako pridružila modelom, kot so Gigi Hadid, Caludia Schiffer in ostale.

Camila Cabello za Guess Jeans

Naravna kozmetična znamka Burt’s Bees je številne razveselila z napovedjo, da se njihovim slovitim negovalnim proizvodom priključuje tudi make-up linija s pudri, senčili za veke, blusherji, šminkami in še čim.

Burt’s Bees

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.