Modne bleščice tega tedna

Tudi zadnji dnevi so bili oviti v živahno dogajanje na fashion weeku, ki se je iz Milana že v začetku tedna preselili v finalni Pariz. Tako na pistah kot na ulicah je bilo videti ogromno trendov, ki bodo zagotovo zaživeli že v naslednjih mesecih pred nami. Poleg tega pa ponovno ne moremo mimo številnih kampanj, kjer so prisotne celo že božične.

Pariški teden mode je postregel z nekaterimi največjimi imeni modne industrije, med njimi pa tudi tokrat najlepše žarijo prav Chanel, Dior, Saint Laurent, Balmain in podobni.

Dior

Chanel je poleg revije postregel tudi z novo reklamno kampanjo, kjer je kot obraz kolekcije Cruise 2018 pozirala francoska igralka Marine Vacht.

Chanel

Poleg današnje prve revije Givenchy pod taktirko Clare Waight Keller je tu tudi povsem sveža kampanja, ki jo je fotografiral sloviti Steven Meisel, poleg modelov pa so pozirale kar mačke.

Givenchy

V zadnji oglasni kampanji modne hiše Mugler pa je v jesensko-zimskih kosih te sezone tokrat pozirala priljubljena Natasha Poly.

Mugler

Znamka Swarovski je svoje svetleče kristale že združila v praznično kampanjo, kjer so se poleg njihove ambasadorke Karlie Kloss zbrala še nekatera slavna imena, kot so Naomi Campbell, Jourdan Dunn, Fei Fei Sun, Ruby Rose in ostali.

Swarovski

Ponovno pa sta zamisli združila tudi ameriški kreator Prabal Gurung in znamka Lane Bryant ter pripravila posebno kolekcijo, polno toplih kosov za jesen in zimo.

Prabal Gurung x Lane Bryant

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.