Modne bleščice tega tedna

Za nami je še en, pravzaprav najpomembnejši teden mode, ki je svoj finale ponovno dočakal v prečudovitem Parizu. Poleg dejstva, da je prav slednji požel največ pozornosti, pa so tu vseeno tudi novosti, vredne ogleda. Preverimo torej nekaj najzanimivejših.

Louis Vuitton SS 2018

V povsem sveži Diorjevi reklamni kampanji za Resort 2018 se tokrat vrača igralka Jennifer Lawrence, ki jo je v svoj fotografski objektiv ujela Brigitte Lacombe.

Dior

Novi obraz modne hiše Chanel pa je postala igralka Keira Knightley, ki je tokrat pozirala z njihovimi dragocenimi kosi nakita.

Chanel

Cindy Crawford je postala obraz OMEGA ur že leta 1995, tokrat pa je v njihovi novi kampanji nastopila kar v družbi svoje družine, torej moža Randeja Gerberja, sina Presleyja ter svoje hčere Kaie, ki prav ta hip kot model navdušuje celotni svet mode.

OMEGA

Supermodel Claudia Schiffer je v počastitev svoje tridesetletne kariere v sodelovanju z luksuzno obutveno znamko Aquazzura pripravila posebno, limited edition kolekcijo čevljev.

Aquazzura x Claudia Schiffer

Britanska znamka L.K. Bennett je v sodelovanju s Preen by Thornton Bregazzi pripravila prvo, kapsulno kolekcijo oblačil, ki jo navdihujejo rože, barve in ženstven look.

L.K. Bennett x Preen

Ikonična dišava Calvina Kleina, Eternity, je dobila novo podobo, v reklamni kampanji zanjo pa je tokrat nastopil igralec Jake Gyllenhaal v družbi Liye Kebede in male Leile.

Calvin Klein

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.