Modne bleščice tega tedna

Nov jesenski teden tokrat ne prinaša zgolj trenutno aktualnih reklamnih kampanj in zanimivih sodelovanj, temveč še vedno ostaja veliko modne pozornosti usmerjene v naslednjo pomlad in poletje, vzrok temu pa so predvsem novi katalogi, ki jim še vedno ni videti konca. Prav tako ostajajo atraktivne tudi resort 2021 kampanje, počasi pa že prehajamo še v obdobje decembrskih praznikov, kar pomeni, da nas v prihodnje čaka pravi bum božičnih in novoletnih kolekcij.

Missoni pomlad poletje 2021

Znamka Miu Miu tokrat v sklopu resort kampanje predstavlja ikonično obarvane fotografije, pri nastanku katerih so sodelovala mnoga znana imena, kot na primer Kim Basinger, Chloe Sevigny, Storm Reid, Du Juan, Raffey Cassidy, Emma Corrin ter Jordan Kristine Seamón.

Miu Miu resort 2021

Za izredno sanjavo vizijo nove resort kampanje naslednjega leta pa so se tokrat odločili pri modni hiši Dior, kjer so se pred fotografski objektiv zanjo postavile Selena Forrest, Maty Fall, Maryel Uchida, Sora Choi in Chai Maximus.

Dior resort 2021

Veliko bolj sproščena pa je tokratna jesenska kampanja, poimenovana Icons of Style, športne znamke Superdry, ki je za predstavnico te k sodelovanju povabila švedsko pevko Zaro Larsson.

Superdry jesen 2020

In kot že prej omenjeno počasi korakamo proti prazničnemu obdobju, kar dokazujejo tudi že prve Holiday 2020 kampanje, kot jo je na primer pred nedavnim na trg poslala tudi draguljarska hiša Tiffany&Co., zanjo pa so pozirale Freja Beha Erichsen, Mayowa Nicholas, Julia Nobis, Binx Walton in Cameron Russell.

Tiffany & Co. holiday 2020

Izredno prefinjeno in v zlato odeta je tudi nova kampanja slovite Chanelove dišave Chanel No. 5, ki jo tokrat predstavlja njen novi obraz Marion Cotillard.

Chanel No. 5
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.