Tri pričeske, ki so obnorele svet

Trendi na prodočju pričesk so prinesli kar nekaj svežine, a nekatere med temi že poznamo.  Ene izmed najbolj zaželenih so dolge franže po angleško curtain bangs. Te je nosila že fashionitka Alexa Chung pa tudi Suki Waterhouse, še pred njima pa ikona Brigitte Bardot. Zaželenost teh v današnjem času pa prepisujejo blogerki Matildi Djerf in te so idelana izbira za vse, ki bi rade preizkusile nekaj novega, a si ne želite prevelike spremembe.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Paž pa je eden tistih lepotnih trendov, ki nikakor ne gre iz mode in različic le-tega je veliko. To mrzlo sezono je pravi hit kraši paž, ki lepo poudari obliko obraza in je primeren za različne tipe las od tistih ravnih pa tudi bolj valovitih. Temu lahko dodate s pomočjo pripomočka za oblikovanja las nekaj volumna in ustvarite bolj valovite lase. Posebnost tega pa je tudi to, da je zelo enostaven za oblikovanja, edini minust je, da boste več krat potrebovale obiskat frizerja, sploh če vam hitro rastejo lasje. Med zadnjimi, ki so izbrale kratek paž pa je tudi manekenka Kaia Kaia Gerber.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Lani so modni svet prevzele manjše špangice s perlicami in ostalimi okrasnimi kamni. Letošnjo jesen in zimo pa so IN večje špange s pomočjo katerih oblikujemo zelo enostavno speto pričesko. Tovrstna pričeska je must have med manekenkami kot je Kendall Jenner, Bella Hadid in še bi lahko naštevali. Ustvarimo pa jo lahko le z nekaj potezami v roku parih minut. Omislite si takšno, ki jo boste najlažje kombinirale na opravo ter, da bo pastala tudi na barvo vaših las. Da bo ta zares izstopala izberite temnolaske svetlejšo, morda celo v pastelih kot je modra in roza, svetlolaske pa posezite po črni ali pa temno modri ali zeleni.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.