Modne bleščice tega tedna

Nekoliko težko si je v resnici ta hip predstavljati ulično modo, vsaj tisto sproščeno, brez mask in brez obvezne medsebojne razdalje. Pa vendar moda nadaljuje svojo pot, slabim ali dobrim napovedim navkljub. Dokaz lahko zasledimo že pri vsakodnevnih novostih, kjer moč očarljivosti in nosljivosti ne pojenja. Tu je torej tokratni izbor najbolj bleščečih novičk preteklega tedna:

Modna hiša Chanel tudi tokrat ne počiva, saj te dni že hiti s predstavitvijo nove kampanje za kolekcijo cruise 2021, ki nas v družbi modela Lily-Rose Depp popelje v tople kraje, na plažo in vroče sončne žarke.

Chanel cruise 2021

Svoje lepote letošnje jeseni v novi kampanji razkriva tudi Tom Ford, ki je vanje odel kar cel nabor modelov: Gigi Hadid, Anno Herrera, Mayowo Nicholas, Felice Noordhoff, Nino Marker, Marjan Jonkman, Hannah Motler in Shayno McNeill.

Jesen Zima 2020/21

Hladna sezona predlaga tudi eleganco znamke Tod’s, za kampanjo slednje pa tokrat pozira prelepa Mathilde Henning.

Tod’s jesen zima 2020/21

Še ena od trenutnih jesensko-zimskih kampanj, ki je resnično ne gre zamuditi, je tista znamke Calvin Klein, kjer se po ulicah modno opremljeni sprehajajo modeli Daniel Morel, Francisco Henriques, Kendall Jenner, Mayowa Nicholas, Rebecca Leigh Longendyke ter Simon Nessman.

Jesen Zima 2020/21

Tokrat se vrača tudi nova ponudba zanimivega sodelovanja med znamko Uniqlo in modno hišo Jil Sander, poimenovano Uniqlo+J, kjer bodo na svoj račun prišle predvsem ljubiteljice čistih linij in enobarvnih kosov.

Uniqlo+J jesen zima 2020/21

Nenazadnje pa ne izpustimo še nove dišave hiše Roberto Cavalli, naslovljene Paradise Found, v prečudoviti kampanji s katere nas tokrat v cvetju pozdravljata Mariacarla Boscono in Marlon Teixeira.

Roberto Cavalli
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.