Stajling dneva: dolga jopa

Drage bralke in neustrašljive bojevnice,

te dni mi je svet ponovno zadišal. Morda zato, ker sem se sprehajala po gozdu in ugotovila, da je tema s seboj prinesla tudi strahove in občutek osamljenosti, ki ga dobro poznam. Razlika pa je v tem, da me pri teh letih ni več strah in zelo pogumno zakorakam čez mejo svetlobe, saj vem, da se mi ne bo zgodilo nič strašnega. Brez teme ne bi bilo senc in brez senc ne bi bilo sonca, v popolnem ravnovesju se stvari preprosto zgodijo in imam občutek, da smo na sredini zgodbe, ki zna še presenetiti. Umirila sem misli, zaposlila srce, pospravila stanovanje in odvrgla kar nekaj nepotrebnega. In danes je tudi začetek novega tedna in meseca, ki nas bo znal po svoje objeti. V majhnih stvareh iščem popolnost objema in tolažim se s tem, da sem sama sebi odlična družba. Vedno. Imejmo se rade.

Modra barva me vedno spremlja in nikoli je nisem pripravljena spustiti. Poleti in pozimi je vedno z mano in všeč mi je, ko si jo lahko privoščim od glave do pete. Tokrat sem izbrala dolgo jopo, mehko in zelo udobno, v kombinaciji z romantično bluzo in kavbojkami z visokim pasom. Prav uživala sem v jesenskih trenutkih, saj jih na obali ni prav veliko. A letos je nekoliko drugače, morda zato, ker imam malo več časa zase, in zdi se mi, da najdem jesen povsod, predvsem v sebi.

Moj stil je sledeč: bluza Zara, dolga jopa Oysho, jeans Only, športni copati AllStar, prstan z modrim kamnom Bronzallure, torbica Chloé (via Netaporter).

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

12 komentarjev
  1. Super… to je tudi moja najljubša kombinacija to jesen…držite pesti, da paket z JCrew jopicami (Jackie model) varno pride na moj naslov, jih že komaj čakam…sem naročila belo, sivo in zlato rumeno…pravega modela krila zase, da bi z njim kombinirala pletenine, pa še nisem našla……..
    Lep pozdrav, Anka

  2. Pozdravljeni, tale modra bluzica mi je res zelo vsec, vendar je ne najdem na spletni strani od Zare Imate mogoce kak link do nje? Drugace pa vas moram pohvaliti, res izgledate cudovito Pozdravcek

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.