Stilski napotki in must have kosi za november

Veste, kaj me je danes prešinilo? Da bo kmalu božič. Si mislite? Še skoraj nisem odložila kopalk in kmalu bom pekla božične piškote, čeprav priznam, da mi ne bo hudega in da sem jih pekla že prejšnji teden zato, ker me ustvarjanje v kuhinji zelo sprošča. In tukaj je november, tisti mesec vmes, ko se bomo poslovile od čudovitega listja in čakale na prvi sneg, ki se bo morda celo zgodil. Danes, ko je svet obrnjen na glavo, je tako, da iščemo mir in tolažbo v majhnih stvareh. Jaz jih imam veliko in počutim se prav dobro, zato z veseljem pokukam k modi, da mi malo prišepne, kaj vse prihaja. In če se morda sprašujete, zakaj bi nabavile kaj novega zdaj, ko je vse na pol zaprto, imam odgovor: ne kupujte, samo pospravite omaro in najdite te kose, ker vem, da jih imate. Dobrodošel, november, bodi prijazen in poln dobrega vina.

Vir: Pinterest

Puli z visokim ovratnikom

Je prav gotovo kos, ki ga imamo pozimi zelo radi. Nas greje in je super praktičen pod blazerjem, zato je vedno dobra investicija. Stavite na kvaliteto in na super klasične barve.

Vir: Sezane

Žamet

Obožujem ga in pozimi mora biti prisoten. Dejansko poskrbi za dober stil, kot žametni komplet v temno modri ali črni barvi: klasika, ki diši po posebnem večeru ali preprosto po lepem dnevu, ki si ga naredimo.

Vir: Netaporter

Nekaj pastelnega in nežnega

Od roza do modre, mimo rumene in zelene. Te barve pomirjajo in že zato si jih moramo privoščiti. Kombinirajte z belo ali bež, lahko pa se odločite tudi za pastele od glave do pet, jaz sem vedno za in vedno so mi zelo všeč.

Vir: Netaporter

Vse belo

Snežno in romantično. Všeč so mi kosi ton na ton, ker delujejo zelo sofisticirano in lepo. Morda so bele hlače malo bolj občutljive, a v kolikor ni dežja, so zelo nosljive. Bela gre zelo lepo z barvo konjaka za vse modne dodatke.

Vir: Sezane

Cenimo svilo

Doživlja velik povratek, edina šibka točka je, da je noro draga. Skoraj bolje bi bilo kupiti blago in šivati kaj doma ali pri šivilji. Nujno dodajte čipko, ker romantike in lepega ni nikoli dovolj.

Vir: Netaporter

Veliki ovratniki

Kot princesa Diana in mnoge ženske pred ter za njo. Veliki ovratniki so tukaj in najbolje je, da si omislimo le ovratnik, ki ga lahko naredimo tudi same doma. Pika na i je gumb v sprednjem delu, tako noro retro.

Vir: Lazzari

Ponovno obroči za lase

Spet so tukaj in meni so zelo všeč. Nekateri so res veliki, drugi žametni, tako kot narekuje hladna sezona. Izredno lepi so v barvah in pravi must have za popestritev videza. In ukrotitev pričeske.

Vir: Netaporter

Zemeljske barve

Tople, nežne in prave za ta trenutek. Gre za vse barve, ki v spomin prikličejo rjavo ter listje, ki se obarva v vse možne odtenke. Te barve delujejo prav lepo in skladno z burgundy šminko ter lakom za nohte. Tres chic.

Vir: Sezanem

Široke in krajše hlače

Jajčaste oblike so tukaj in so zelo hvaležne. Seveda so tovrstne hlače najlepše z nizkimi čevlji, tako da smo 100 % udobne. Balerinke, bulerji, loeffers, superge, vse je dovoljeno. In naj bodo enobarvne ter z visokim pasom.

Vir: Lazzari

Modra

Zelo sofisticirana, v vseh odtenkih in čudovita z jeansom. Letos smo je videli veliko, a še vedno ne preveč, zato le stavite na kakšno lepo majico, blazer, plašček, krilo, tudi na senčilo za veke, še posebej, če imate rjave oči.

Vir: Lazzari
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.