Modne bleščice tega tedna

Novi jesenski teden tudi tokrat prinaša ogromno novosti, tako trenutne kot naslednje tople sezone, in čeprav so se poglavitni tedni mode zaključili, to še ne pomeni, da se je zaustavil tudi naval katalogov, namenjenih pomladi in poletju 2021, prav tako pa so v polnem zagonu tudi cruise 2021 kampanje, kar prav tako doda pridih ali bolje rečeno vpogled v to, kakšna moda nas čaka naslednje leto.

Ozgur Masur pomlad 2021
Tory Burch pomlad 2021
Tibi cruise 2021

Naravnost božanska ostaja na primer kampanja znamke Zimmermann, ki kljub dejstvu, da njihova rdeča nit ponavadi lepše sovpada s toplo sezono, za letošnjo jesen ponuja ogromno čudovitih stajling primerkov.

Zimmermann jesen 2020

Vrhunec elegance ohranja tudi modni duo Dolce & Gabbana, ki ta teden navdušuje s povsem svežo jesensko kampanjo, v kateri lahko zasledimo imena, kot so Bianca Balti, Gabriella Laws, Rebekka Eriksen, Jane Kovich, Chey Carty, Lara Menezes, Kaci Beh, Samile Bermannelli, Karolina Smetek in drugi.

jesen 2020

V drugem delu letošnje zimske kampanje modne hiše Celine se vrača Fran Summers, ki tokrat izpostavlja njihove najbolj prefinjene kose hladne sezone.

Zima 2020/21

Zanimivo sodelovanje se je tokrat spletlo med pevko Duo Lipo in znamko Pepe Jeans, rezultat te sezone pa so predvsem outfiti, ki jih sestavljajo modni, a vendar basic kosi.

Dua Lipa x Pepe Jeans jesen 2020

Tommy Hilfiger to jesen v ospredje postavlja sveže modne obraze, kjer v sklop kampanje z naslovom Moving Forward Together vključuje modele Soo Joo Park, Dilone, Kit Butler, Jasmine Sanders, Carolyn Murphy, Alton Mason, Ralph Souffrant, Halima Aden, James Turlington in druge.

Tommy Hilfiger jesen 2020

Kolekcijo jesensko-zimskih dodatkov tokrat v novi kampanji hladne sezone Isabel Marant predstavlja priljubljeni model Taylor Hill.

Isabel Marant jesen 2020

Dolce & Gabbana pa tokrat v sveži podobi ne odkrivata zgolj modne novosti te jeseni, temveč je tu tudi njihova make-up kampanja z naslovom Passionlips, kjer so divje rdeče ustnice nadeli modelu Giulii Maenzo.

Jesen 2020

Nenazadnje gre omeniti še Kim Kardashian, ki te dni praznuje okroglih 40 let, ob proslavitvi pa tokrat predstavlja prav posebno kolekcijo ličil svoje znamke KKW Beauty, poimenovano Opalescent.

KKW Beauty
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.