Stajling dneva: burgundy obleka

Drage bralke in neustavljive ženske,

danes je ponedeljek in začetek novega tedna. Začetki so mi bili vedno všeč zato, ker si vsakič znova povem, kako lepo je imeti pred seboj popolnoma prazen list papirja, ki samo čaka na našo zgodbo. Vzamem nalivno pero, ki ga imam najraje, in začnem pisati. Oktober diši po bučkah in nas omamlja z barvitimi listi, ki skupaj z rahlo hladnejšim zrakom tvorijo jesensko pravljico. Danes vas vabim, da za nekaj ur pozabite na vse in si same pričarate občutek popolnosti in lepega sveta, kljub vsemu. Pogledam skozi okno in vidim čarobno svetlobo, ob meni je radiator, ki me prijetno greje in že vem, da si bom danes privoščila tisto masko proti staranju, ki me bo naredila bleščečo. Me se ne damo, niti zdaj niti nikoli. Lahko pride še 100 karanten in še toliko virusov. Podam vam roko in vas ne spustim, držimo skupaj in vse bo dobro. Z ljubeznijo.

Za stajling dneva sem izbrala barvo, ki je morda najbolj jesenska: burgundy. Spominja na naravo in na rdeče vino, diši po isti šminki in obožuje črno, nas naredi lepe in drugačne, pa tudi močnejše. Zame je barva poguma, ki ga te dni zelo potrebujem in vzela bom prav vsako stvar, ki me bo dvignila do zvezd. Hvaležna sem za to svileno obleko, ki je prišla do mene, predvsem pa zato, ker mi podarja trenutke brezhibnosti in mi daje vedeti, da lepe stvari vedno pomagajo in zdaj jih zelo potrebujemo. In da, nisem obula visokih pet, kar tako, da lahko letim v službo in spet domov.

Moj stajling je sledeč: obleka Weekend Max Mara, nogavice Calzedonia, čevlji Max&Co, torbica See by Chloé (via Netaporter), prstani Accessorize, Isabel Marant (via Netaporter), plašč Rebel Queen, pas Max&Co.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
via Netaporter
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

22 komentarjev
 1. Kak’ leeeepo !

  Autfit pri katerem ne rabim razmišljat ali bi meni pasal, ker moram obut čevlje z nizko peto. 🙂

  Lorella: lepa kot vedno! Vam tako vse paše, ker imate okus, linijo – znate nosit!

  Lep pozdrav iz sončne in vetrovne Štajerske!

  1. Hvala draga Helena, maham nazaj. Tudi na obali piha, je pa vseeno lep dan, kljub vsemu! Lep začetek tedna želim 🙂

 2. Draga Lorela! Kot vedno poklon stajlingu,poklon tebi. Napisala bom nekaj, kar ne spada v to rubriko, ampak moram delit. Po jutranjem sprehodu, mimogrede, ti obcudujes morje, jaz gore in danes tudi sonce, ki je sramezljivo kukalo izza gora. Zavila sem v trgovino, in stopila v vrsto, pred mano je bil 5 letni otrok in mamica. Nehote sem slisala fantka, ki je rekel: ane mamica, ko bom star sedem let bom pa dobil torto za rojstni dan, bomo nasparali. Mamica je bila tiho. Skoraj sem zajokala, kupila torto in fantku cestitala. Pogledal me je in rekel, nimam denarja, nasmeh je pa enak od bogatih in revnih aneda teta. V avtu sem se zalotila, da mi silijo solze.
  Drage sledilke in komentatorke , draga Lorela, ne se jezit, vem, da to ne spada sem, ampak vse to lepo sem morala delit in na prazen list napisala,danes se mi je zgodilo nekaj lepega. Bodite zdrave, bodite lepo, objem, poljub

  1. Drdaga Milena, to spada TOČNO SEM. Hvala, ker si to čudovito zgodbo delila z nami in srčno upam, da jih bo še več. Želim si, da bi lahko vsak dan prebrala kaj podobnega in tudi sama bila deležna tistega iskrenega nasmeha. Mislim, da je to čas, ko moramo nujno postati eno, držati skupaj, poslušati, biti bolj razumevajoče, odprte, pristne, ženske. Me to zmoremo.

   Sem z vami, danes in vedno. Še enkrat hvala, globoko globoko iz srca.

 3. Pozdravljena, Lorella!
  Zelo lep Autfit! Res…
  Samo šminka me zmoti…jaz bi bolj vinsko rdečo.
  Pa lep pozdravček in objemček na primorsko!

 4. Pohvala Lorella, zopet čudovita, prelepa, pozitivna nota v tem obdobju. Ga. Milena tudi meni so se orosile ob vaši zgodbi ter kot je dejala Lorella, skupaj zmoremo.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.