Vroče ta hip: široke hlače

Videvamo jih povsod, kar pa mi je posebno všeč, je to, da se hitro spremenijo v hlačno krilo. Ne vem, zakaj, a hlačno krilo me vedno spominja na otroštvo in na modele, ki jih je nosila moja mama: bili so čudoviti, plisirani, topli in mehki. V letošnji jeseni so prav široke hlače tiste, ki so najbolj prevzele modno industrijo. Lahko so dolge do tal ali krajše, torej je mišljeno, da jih nosimo s statement obutvijo in čevljem, ki zna biti zelo poseben. Topli materiali bodo poskrbeli, da nas ne bo zeblo in tudi povsem jesenske barve so tiste, ki bodo diktirale stil. Tudi ulična moda nam ponuja kar nekaj dobrih kombinacij.

Foto Christian Vierig via www.vogue.it
Foto Edward Berthelot via www.vogue.it
Foto Edward Berthelot via www.vogue.it
Foto Christian Vierig via www.vogue.it
Foto www.vogue.it
Foto Edward Berthelot via www.vogue.it

Moj nasvet je, da ne pretiravate s širino. Široko je dobro, a ni nujno, da je prav mega široko, saj potem hlače izgubijo formo in jih je težje kombinirati. Pomembno je tudi, da lepo stojijo na zadnjici, kjer morajo biti nujno dovolj oprijete zato, da zaznamo obline. To velja za jeans, bombaž in volno, pa tudi za lahke, svilene modele, ki so mišljeni za kakšno bolj prefinjeno priložnost in četudi smo bolj doma, je prav gotovo tako, da si priložnosti lahko naredimo same, kajne? Osebno sem za usnjene modele, tudi za tiste z elastiko v pasu, ki jih oblečemo prav na hitro, kot bi bili pižama. Ni nujno, da stavimo samo na temne barve, saj so tudi svetle zelo privlačne.

Foto www.vogue.it
Foto Nil Mockford via www.vogue.it
Foto Christian Vierig via www.vogue.it
Foto Edward Berthelot via www.vogue.it
Foto Christian Vierig via www.vogue.it
Foto Christian Vierig via www.vogue.it

Ta slog mi je všeč, ker se oddaljuje od skinny hlač, ki smo jih nosile leta in leta. Zdi se mi prav dobro, da imamo neko mero udobja in da se lahko poigramo z zelo ženstvenimi krogi. To je vedno dobra novica.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
 1. HUUUURA! – se takoj podpišem pod oba zadnja prispevka, gospa Lorella.
  Odkar sem imela dve operaciji na nogi, sem pričela spet bolj pogosto nositi obleke, krila in hlače z širokimi hlačnicami.
  Že ko se je pričela moda superg (tudi za starejše), sem rekla da mi moda hodi naproti. 🙂
  In sedaj se to dogaja vedno bolj pogosto.
  JAZ SEM ZA 🙂

  In HVALA – spet dober prispevek in lepe slike!

 2. Ja, tudi mene spominja hlacno krilo na mojo drago mamo. Lepo, kako znas obuditi nostalgijo. Hvala in lep zacetek tedna

 3. Meni so tiste karo sive in naslednje sive full lepe. Imam pa se vprasanje, bodo te hlace „in“ tudi se pomlad poletje 21?

  1. Ja, v resnici bo ta trend kar nekaj časa med nami. Torej široke hlače, včasih daljše in drugič krajše, hlačno krilo in potem tudi kostimi.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.