Modne bleščice tega tedna

Jesen še ni rekla zadnje, a vendar se z glavo že počasi obračamo k prazničnim novostim letošnjega decembra. In čeprav je do danes že povsem jasno, da tokratnega božiča in novega leta ne bomo proslavili, kot smo vajeni, pa to modnih hiš ni odvrnilo od prečudovitih kolekcij in še lepših kampanj. Poglejmo nekaj najbolj bleščečih tega tedna:

Na razkošno praznično podobo letos stavi znamka Versace, kjer so zanjo v drznih kosih pozirala mnoga znana imena, kot so Irina Shayk, Adut Akech, Runtown, Biaggio Ali Walsh, Louis Baines, Mika Schneider, Fien Kloos ter Evelina Lauren.

Versace holiday 2020

Izredno simpatična je praznična kampanja Tory Burch, ki s pravo mero elegance in razigranosti tvori prikupno podobo, v katero so odeli modela Natalio Vodianovo in Anok Yai.

Tory Burch holiday 2020

Še zabavnejše pa so praznične fotografije znamke Coach, kjer je nabor slavnih imen, ki so pri kampanji sodelovala, še večji, saj so tu Jennifer Lopez, Guadalupe Lopez, Emme Muñiz, Max Muñiz, Michael B. Jordan, Michael A. Jordan, Donna Jordan, Khalid Jordan, Jamila Jordan-Theus, Kiko Mizuhara, Yuka Mizuhara, Jeremy Lin, Josh Fan, Yang Zi, Camila Morrone, Megan Thee Stallion, Quincy, Yuna in Ramla Ali.

Coach holiday 2020

Nova kampanja te jeseni in zime pa prihaja s strani Max Mare, kjer so model Anno Ewers oblekli v nekatere njihove najbolj statement kose hladne sezone.

Max Mara jesen zima 2020/21

In ko stopimo v nekoliko toplejšo klimo, se tokrat znajdemo sredi zadnje kampanje hiše Louis Vuitton, ki nam tokrat pošilja izredno fine novosti kolekcije Cruise 2021.

Louis Vuitton cruise 2021

Nenazadnje pa je tu še Cate Blanchett, tokrat super glamurozna v rdečem, saj namreč pozira kot praznični obraz slovite Armanijeve dišave Si.

Armani Si
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.