Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je vsekakor eden tistih, o katerem se bo na modni sceni govorilo še nekaj časa. Z milanskih so najprestižnejši modeli za najslavnejše modne hiše zakorakali na pariške revije, saj se je ves vrvež modnih tednov že prestavil v Pariz. Tudi tokrat je bilo v vsem tem času moč videti ogromno presunljivih kolekcij, ki pa so letos večkrat nosile tudi pomembno življenjsko sporočilo. A poleg novosti za naslednjo hladno sezono se naše oči te dneve vse bolj upirajo v spomladanske trende, zato preverimo nekaj najzanimivejših tega tedna.

Saint Laurent jesen 2018

Luksuzna spletna prodajalna Net-a-Porter je za letošnji dan žena pripravila posebno kolekcijo T majic s slogani in glasnimi sporočili, ki je nastala v sodelovanju s številnimi modnimi znamkami (Chloé, Ganni, Stella McCartney, Off-White, Bella Freud in Rosie Asoulin) ter slavnimi imeni, kot sta na primer Nicole Kidman ali pa Zoe Saldana.

Net-a-Porter za 8. marec

Mladi model Kaia Gerber postaja eden najbolj zaželenih modelov tega trenutka, česar ne dokazujejo zgolj številne revije, v katerih je nastopila v sklopu letošnjega fashion weeka, temveč tudi kampanje, med zadnjimi na primer kot obraz modne hiše Chanel.

Chanel

Prodajne police je tokrat dosegla četrta, zadnja kolekcija TommyXGigi, ki je plod uspešnega sodelovanja med kreatorjem Tommyjem Hilfigerjem ter modelom Gigi Hadid.

Tommy X Gigi

Pred nedavnim je znamka DKNY v družbi modela Emily Ratajkowski predstavila svojo kampanjo novega spodnjega perila, tokrat pa je tu že s ključnimi spomladanskimi kosi, seveda še vedno z Emily v glavni vlogi.

DKNY

Ponovno je tu tudi kampanja športne znamke PUMA, v kateri je pevka Selena Gomez tokrat pozirala v modelu superg Ignite Flash.

PUMA

Stilistka Elizabeth Sulcer, ki med svoje stranke prišteva tudi model Bello Hadid, je tokrat sklenila sodelovanje z znamko Miss Sixty, s katero je ustvarila kolekcijo z naslovom Palmer Girl.

Elizabeth Sulcer za Miss Sixty

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.