Modne bleščice tega tedna

Pestra spomladanska sezona nadaljuje svoj pohod tudi ta teden, saj so tu ponovno številne modne in lepotne novosti, ki jih z zanimanjem spremlja cel svet. Večkrat se pojavljajo znani obrazi, predvsem pevke in igralke, tudi tokrat pa navdušujejo mnoge reklamne kampanje, kjer je ena lepša od druge. Tu je torej nekaj najodmevnejših novičk tedna, ki je za nami.

Kreator moške mode Kim Jones se je v začetku letošnjega leta od modne hiše Louis Vuitton poslovil s pompozno revijo, tokrat pa je tu že novica, da je postal novi kreativni direktor modne hiše Dior Homme ter tako nadomestil kreatorja Krisa Van Asscheja.

Kim Jones

Letošnje leto bo CFDA prestižni naziv Ikone leta podelila Naomi Campbell, ki se bo tako pridružila zvezdnicam in zvezdnikom, kot so Rihanna, Beyonce, Kate Moss, David Bowie ter mnogi drugi.

Naomi Campbell

Modna hiša Kenzo je za tokratno kampanjo z naslovom La Collection Memento No. 2 izbrala pevko Britney Spears, ki je pozirala v stajlingih po navdihu 90.

Kenzo

Modna hiša Givenchy za letošnjo pomlad in poletje predlaga drzen, rock pridih, kar dokazuje tudi njihova nova reklamna kampanja, za katero je tudi tokrat odgovoren slavni fotograf Steven Meisel.

Givenchy

Znamka Calvin Klein Jeans je na ogled postavila nov sklop oglasnih fotografij, kjer ponovno nastopata brat in sestra Presley in Kaia Gerber.

Calvin Klein Jeans

Za novo reklamno kampanjo Guerlainove dišave Mon Guerlain Eau De Parfum Florale je tudi tokrat pozirala prelepa igralka Angelina Jolie, ki je tokrat na ogled postavila tudi svoje številne tetovaže.

Guerlain

Po tem, ko je igralka Lily-Rose Depp nastopila kot obraz Chanelovega glossa Rouge Coco Gloss, se je tokrat pojavila tudi v novi kampanji za Coco Rouge Blush.

Chanel

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.