Stajling dneva: etno top in usnjene hlače

Nekdo mi je povedal, da je bil prejšnji teden prvi dan pomladi in v moji glavi je naredilo klik. Saj veste, trenutek, ko pospraviš plašče, bunde in puhovke ter že razmišljaš, da si prav gotovo preveč bel za na plažo in tiste kopalke, ki jih imaš v omari, bi bile v tem trenutku na tebi res čudaške. Potem pa grem v Ljubljano in ugotovim, da sem ponovno brez hlačnih nogavic, zato me zebe do dna duše in sonca ni nikjer, ali pa je, a je tako sramežljivo, da me prav nič ne greje. Današnji stajling je pa moja uvertura v pomladno sezono in bo, kar bo. Etno top, usnjene hlače in zemeljski odtenki, lahko bi dodala še daljšo pletenino ali kaj podobnega, vendar mi je ta top tako všeč, da si ga nisem upala prekriti. Od vseh teh modnih zgodb pa mi je najbolj všeč, da vedno spoznam kakšnega muca ali kužka, ki me spremlja cel dan. Kot ta na fotografiji, super ljubek.

Moj stajling sestavljajo: top Etro, usnjene hlače Guess, salonarji Guess, torbica Rebecca Minkoff, zapestnica Asos, prstan Oasis, prstan z zvezdo JCrew, uhani pa so neznane znamke, z nedeljske tržnice v New Yorku.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

3 komentarji
  1. Ta kombinacija je zadetek v polno, prava osevežitev. Če bi se že morala odločiti, kaj mi je najbolj všeč, bi rekla hlače. Guess tudi sama zelo rada nosim :-).
    Speti lasje, z nekaj spuščenimi prameni, vam zelo lepo pristojijo 🙂

    Vse dobro,
    Ester

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.