Modne bleščice tega tedna

Spomladanski teden, ki je za nami, ponovno prinaša obilico svežine tudi na modnem in lepotnem področju, predvsem pa je poudarek na zanimivih, kapsulnih sodelovanjih, kjer so v ospredju slavni in pomembne modne hiše oziroma znamke. Tu je torej nekaj najodmevnejših:

Modna hiša Gucci je najavila ponovno sodelovanje s španskim umetnikom Ignasijem Monrealom, ki bo zanje tokrat pripravil kapsulno kolekcijo devetih majic in devetih puloverjev, ki jih bodo krasili njegovi dizajni.

Gucci x Ignasi Monreal

Lanskega novembra nas je presenetila novica o posebnem sodelovanju med Victorio Beckham in športno znamko Reebok, tokrat pa so, na njeno željo, vključili še slavnega Shaquilla O’Neala.

Shaq in Victoria Beckham za Reebok

Victoria Beckham pa je ta teden predstavila tudi spomladansko kampanjo, v kateri je poudarek na izboru sončnih očal.

Victoria Beckham

Znamka Coach je tokrat ponudila limited edition kolekcijo, ki je nastala s podpisom umetnika Keitha Haringa.

Coach x Keith Haring

Znamka H&M pa je za letošnjo pomlad pripravila cvetlično obarvano kolekcijo, ki je nastala v sodelovanju z dizajnerko Anno Glover.

H&M x Anna Glover

S čudovito spomladansko kampanjo je postregla tudi znamka Blugirl, ki je za model tokrat izbrala Charlotte Folkman.

Blugirl

Z novo kolekcijo sončnih očal je postregel tudi slavni italijanski kreator Giorgio Armani, ki je ponovno dokazal, da žensko eleganco razume do potankosti.

Giorgio Armani

Tu pa je še ena od kampanj, ki predstavljajo letošnja sončna očala, in sicer angleške znamke Specsavers, ki je za svoj obraz izbrala kar pevko Kylie Minogue.

Kylie Minogue za Specsavers

S prelepo kampanjo pa ponovno navdušuje tudi Dior, ki je za dišavo J’adore Injoy v najlepši luči tudi tokrat ujel igralko Charlize Theron.

Charlize Theron za Dior J’adore Injoy

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.