Modne bleščice tega tedna

Vroči teden, ki je za nami, nas ni pustil hladne niti na področju mode in lepote. Tokrat so tu izredno elegantne, ženstvene kampanje, v katerih nastopajo bolj ali manj znani obrazi iz sveta manekenstva, filma ali glasbe. Bolj kot so topli meseci, bolj so zapeljive tudi fotografije, vse pa namiguje na bližajoče se poletje. Poglejmo torej nekaj najprivlačnejših novosti tega tedna:

Znamka H&M bo med številna sodelovanja s pomembnimi modnimi hišami tokrat prištela tudi Moschino z Jeremiyem Scottom na čelu, saj so novo, posebno kolekcijo napovedali na letošnjem festivalu Coachella, za piko na i pa jim je pri tem pomagala še Gigi Hadid.

H&M x Moschino

Italijanska znamka prefinjene obutve Casadei tokrat praznuje 60 let, v čast obletnice pa so zato pripravili omejeno kolekcijo šestih kitten petk.

Casadei

Pri modni hiši Saint Laurent so že predstavili svojo kampanjo naslednje jeseni, na čelo katere so postavili vse bolj popularno Kaio Gerber.

Saint Laurent

Bella Hadid je tokrat pozirala za znamko Chrome Hearts, kjer je blestela v njihovi kolekciji sončnih očal in nakita, družbo pa ji je delal še model Jordan Barrett.

Chrome Hearts

Svojo novo kampanjo je predstavila tudi znamka sončnih očal Ray-Ban, poimenovali pa so jo Destination Everywhere.

Ray-Ban

Pri znamki Rag & Bone se vrača njihova posebna kolekcija D.I.Y. Project, za kampanjo katere je model Hailey Baldwin fotografije posnela kar sama po lastnem navdihu.

Rag & Bone

Supermodel Alessandra Ambrosio se tokrat vrača kot obraz kampanje za obutveno znamko XTI Shoes.

XTI Shoes

Nova ambasadorka kozmetične znamke Estee Lauder pa je postala Karlie Kloss, ki se je tako pridružila imenom, kot so Kendall Jenner, Joan Smalls in ostalim.

Karlie Kloss za Estee Lauder

Da je nastopil čas porok pa dokazuje tudi nova kampanja poročnega perila slavne znamke Victoria’s Secret, za katero pozirajo Stella Maxwell, Taylor Hill, Romee Strijd ter Lais Ribeiro.

Victoria’s Secret

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.