Modne bleščice tega tedna

Za nami je precej vroč, a na modnem in lepotnem področju predvsem miren teden. Poleg novih kampanj, ki že predstavljajo stil naslednje jeseni, v resnici ni bilo nekakšnih presenečenj in razburljivih novic, a nič zato. Poglejmo torej tiste, ki so naše oko ujele tokrat:

Modna hiša Chanel je prestavila novo, pre-fall 2018 reklamno kampanjo, v kateri ponovno blesti model Anna Ewers, medtem ko je za fotografije seveda tudi tokrat poskrbel Karl Lagerfeld sam.

Chanel

Svojo pre-fall kampanjo pa je razkrila tudi modna hiša Valentino, ki je za svoj obraz tokrat izbrala mlado Kaio Gerber ter vse bolj priljubljeno Fran Summers.

Valentino

Tu pa je tudi nova kampanja za jesen in zimo 2018 modne hiše Saint Laurent, za katero se pred fotografski objektiv ponovno vrača drzna Zoe Kravitz.

Saint Laurent

Igralka in hkrati tudi kreatorka Sarah Jessica Parker je tokrat sklenila sodelovanje z znamko Gilt, s katero je pripravila ekskluzivno poročno kolekcijo.

Gilt x Sarah Jessica Parker

Fotografije svoje letošnje pre-fall kampanje je razkrila tudi modna hiša Dior, kot njihov obraz pa je tudi tokrat nastopila igralka Jennifer Lawrence.

Dior

Pri znamki Kate Spade pa so tokrat predstavili še en sklop svojih črno-belih fotografij, v tem primeru s pridihom rumene, za kampanjo letošnje pomladi, v kateri blesti tudi Margaret Qualley.

Kate Spade

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.