Modne bleščice tega tedna

Za nami je povsem zimsko obarvan teden in čeprav ta hip ostajamo odeti v sneg, dež in nizke temperature, se v našem srcu in naših mislih že prebuja pomlad. Pri tem nam seveda močno pomagajo tudi vse glasnejše kampanje letošnje pomladi, celo poletja, na voljo je že nešteto modnih katalogov, hkrati pa tudi ta teden ni primanjkovalo zanimivih sodelovanj. Preverimo torej nekaj tistih najopaznejših v teh dneh:

Čudovito ženstveno podobo letošnje pomladi že kaže modni duo Dolce & Gabbana, kjer v novem katalogu prevladujejo energično obarvani, s cvetjem posuti kosi.

Dolce & Gabbana pomlad 2023

Spomladansko kampanjo te dni razkazuje tudi obutvena znamka Jimmy Choo, njihove najzanimivejše petke kolekcije pomlad 2023 pa si je nadela popularna Kendall Jenner.

Jimmy Choo pomlad 2023

Posebno sodelovanje se je tokrat zgodilo na področju ročnih ur, kjer sta ideje in stil združila hiša Bulgari in njihova ambasadorka Lisa (Blackpink).

Bulgari x Lisa

Naravnost pravljična je povsem sveža kampanja hiše Dior, in sicer za njihovo dišavo Miss Dior Blooming Bouquet pomlad 2023, katere obraz je prelepa igralka Natalie Portman.

Dior

In še novička iz lepotnega sveta, kjer je znamka Lancôme predstavila svojo novo ambasadorko – Emmo Chamberlain.

Lancôme
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.