Modne bleščice tega tedna

Marčevski dnevi danes že glasno naznanjajo prihajajočo pomlad, čutiti jo je v zraku, pa tudi temperature počasi že prehajajo v toplo sezono, nenazadnje pa se slednje že kar nekaj časa kaže tudi v modnem in lepotnem svetu. Najpomembnejši tedni mode so se zaključili, kot ponavadi v čudovitem Parizu, poleg mnogih revij naslednje hladne sezone pa lahko tudi tokrat občudujemo spomladanske, celo poletne reklamne kampanje. Poglejmo nekaj najlepših novičk tega tedna:

V spomladansko kampanjo modne hiše Chanel se vrača njihova dolgoletna ambasadorka, igralka Kristen Stewart.

Chanel

Hiša David Yurman tokrat predstavlja kar dva nova, pa tudi slavna obraza, ki se pridružujeta zvenečim imenom, kot je na primer igralka Scarlett Johansson – to sta Lila Moss in Chandler Kinney.

David Yurman

Za elegantnost nove, vroče sezone pa tokrat skrbi tudi znamka MICHAEL Michael Kors, v kampanji katere pozirajo Felice Noordhoff, Sacha Quenby ter He Cong.

MICHAEL Michael Kors

Tudi znamka Twinset se je za spomladansko podobo odločila za znano ime, saj je v njihovih novih reklamnih fotografijah nastopila Sienna Miller.

Twinset

Še eno slavno sodelovanje prihaja s strani italijanske znamke intimnega perila Intimissimi, kjer so kot novo ambasadorko pridobili pevko Jennifer Lopez.

Intimissimi

Po dolgem času, natančneje od leta 2005, se vrača model torbice Marca Jacobsa, poimenovane Stam Bag, v kampanji katere so tokrat prav tako pozirale zvezdnice, kot so Paris Hilton, Selma Blair, Ashanti, Ashlee Simpson ter Jessica Stam.

Marc Jacobs

Še skok med sončna očala, kjer te dni pozornost vzbuja nova kampanja hiše Dolce & Gabbana, za katero zapeljivo pozira kar Kylie Jenner.

Dolce & Gabbana
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.