Stajling dneva: kratka obleka in škornji

Drage bralke in čudovite ženske,

ta vikend me je čakal cvetoč gozd in vse je v hipu postalo lila barve, kot bi živela v pravljici. Zanimivo, kako se stvari spremenijo od danes na jutri in pomlad je resnično za vogalom. Človek mora danes bolj kot kdajkoli prej prebuditi svojo dušo, temeljito spoznati samega sebe, osvoboditi energijo, ki jo ima, a pogosto ostaja neizražena, zadušena z neosebnim in mehaničnim načinom življenja. V zadnjem času me spremlja zanimiva in zahtevna vaja: prisotnost na vsakem koraku. Presenetljivo, koliko je tudi rutinskih stvari okoli nas, ki pa jih nikoli ne opazimo, preprosto spolzijo mimo nas in jih nikoli ne ustavimo. Običajno uživamo v duhovni razsežnosti naključno in ne da bi se tega sploh zavedali. Ta trenutek je kraljestvo duše, večni čas, v katerem se zgodi vse. Vse ostalo ne obstaja.

Objem in imejte čudovit teden.

Za stajling dneva sem izbrala krajšo obleko s škornji v priljubljeni temno zeleni barvi in s podobnimi dodatki. Vedno mi je všeč, ko svoji podobi dodam kanček zelene, ta odtenek pa mi je sploh zelo pri srcu. In na nizkih petah je hoja hitrejša, zato je prav dobro obuti škornje za vsak dan! Nova generacija oblek je v zelo lahkih materialih, zato jih oblečemo pravzaprav vedno, sploh nimajo sezone. Dodale sem blazer, brez katerega te dni ne gre. Ugotavljam, da je postal moj najboljši prijatelj za vse poslovne sestanke in res dobro, da ga imam!

Moj stajling je sledeč: obleka, blazer in škornji Penny Black, torbica Marc Jacobs.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.