Zunaj že diši po pomladi, kar močno odsevata tako modni kot lepotni svet. V zraku je čutiti vznemirjenje, prihajajočo toplo sezono pa že vse od januarja odprtih rok pozdravljajo številne reklamne kampanje, ena lepša od druge. Tu je znova tudi kar nekaj zanimivih sodelovanj, zato poglejmo, kaj bleščečega nam je ponudil pretekli teden:

Modna hiša Burberry tokrat razkriva prav posebno reklamno kampanjo z naslovom Burberry Creative Expression by Daniel Lee, v kateri blestita Georgia May Jagger in Son Heung-min.

Burberry

Etro pa nas za letošnjo pomlad vabi med razkošne podobe tople sezone, kjer v kampanji z naslovom Eden of Etropia pozirajo Akon Changkou, Iman Kaumann in Livia Hammar.

Etro

Povsem morsko, pa tudi živalsko drzno je svojo kampanjo letošnje vroče sezone obarvala znamka Missoni.

Missoni

Zanimivo in super mladostno deluje letošnja spomladanska kampanja znamke Acne Studios, v kateri blesti model in igralka Devon Aoki.

Acne Studios

Modna hiša Dior te dni prinaša črno-belo oglasno podobo za njihov najnovejši model torbic, poimenovan Lady 95.22, s katero je pred fotografski objektiv stopila Anya Taylor-Joy.

Dior

Kar nekaj novih, pa tudi atraktivnih fotografij zadnje reklamne kampanje razkriva Calvin Klein, v njej pa je zaslediti zveneča imena, kot so Kendall Jenner, FKA Twigs ter Jennie (Blackpink).

Calvin Klein

Velik poudarek ličil v odtenkih rdeče tokrat prispeva hiša Chanel, z Abby Champion v vlogi njihove čudovite ambasadorke.

Chanel

Komentiraj