Modne bleščice tega tedna

Še en muhast majski teden je za nami, a modni in lepotni svet se na to ne ozirata preveč ter nam iz dneva v dan strežeta s prečudovitimi kampanjami vroče sezone. Poleg slednjih je vse glasnejši tudi glas naslednje jeseni, kjer nam za pokušino mnoge modne hiše že predstavljajo predjesenske podobe. Preverimo torej nekaj najzanimivejših novosti preteklega tedna:

Za elegantno kopalno podobo med poletnimi počitnicami bo med drugimi poskrbela tudi znamka Jacquemus, tokrat s slovitim modelom Vittorio Ceretti v glavni vlogi.

Jacquemus poletje 2023

Prav posebno, kapsulno kolekcijo kopalne mode, ki so jo poimenovali Summer Delights, pa nam v teh dneh predstavlja Paco Rabanne.

Paco Rabanne poletje 2023

Da je poletje in z njim poležavanje na plaži tako rekoč tu, dokazuje tudi najbolj sveža kampanja modne hiše Celine, naslovljena Plein Soleil 2023.

Celine poletje 2023

Kako zelo pomemben je naš look tudi v najbolj vročih dneh dokazuje še ena novost. Znamka Staud je namreč prvič postregla tudi s kolekcijo kopalk in kopalnih outfitov, linijo pa preprosto poimenovala Staud Sea.

Staud Sea

Modna znamka Ferragamo pa ta hip že pogleduje v prihodnost, za katero nam tokrat nudi vpogled v kampanjo pre-fall 2023.

Ferragamo pre-fall 2023

Pravo eksplozijo barv lahko te dni doživimo ob pogledu na najnovejšo reklamno kampanjo modne hiše Prada, kjer z modelom torbice Galleria pozira slovita igralka Scarlett Johansson.

Prada

Nenazadnje še skok k modni hiši Louis Vuitton, kjer je za njihovo obutveno kolekcijo z naslovom Shake, povsem v retro slogu, pozirala priljubljena Chiara Ferragni.

Louis Vuitton
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.