Ta kolekcija je idealen kompromis med glamurjem in minimalizmom ter eleganco, ki sta od nekdaj ključna elementa pri hiši Max Mara. V resnici gre za kolekcijo poročnih oblek, ki jo najdete na spletu, a je vmes kar nekaj odličnih kosov, ki bi jih z lahkoto nosile za kakšno posebno, večerno priložnost. Max Mara letos stavi tudi na bleščice in kot običajno na dokaj gladke linije, ki pa govorijo o prefinjenosti, ženstvenosti in neskončni želji po klasični eleganci.

Vir: Max Mara
Vir: Max Mara

Od bleščic do pliseja, od perja do čipke, v tej kolekciji je dejansko vse, kar potrebujete, da bi popolnoma blestele. Všeč mi je tudi to, da pri Max Mari nikoli ne pozabijo na hlače, kombinezone in kostime, ki so še kako priljubljeni pri ženskah, ki načeloma ne marajo kril in oblek. Ta kolekcija je dokaz, da smo lahko tudi v hlačah zelo elegantne, izvirne, poetične in šik. Prednost je, da dvodelne komplete lahko kasneje razbremenimo s kakšnim drugim kosom in si tako omislimo kombinacije, ki postanejo nekoliko bolj preproste. Pastelne barve so seveda na prestolu: bela in bež, pa tudi slonokoščena, bledo rumena, roza in nebeško modra, ki je prava paša za oči.

Vir: Max Mara

Materiali so svila, organdi, saten in vse, kar deluje gladko padajoče in zelo pravljično. Max Mara je poskrbela za še eno čudovito kolekcijo za ljubiteljice elegance.

Komentiraj