Modne bleščice tega tedna

Za nami je še en muhast junijski teden, s katerim se osredotočamo na prihajajoče poletje ter vse njegove modne in lepotne novosti. Bližje kot smo tistim najbolj vročim mesecem leta, glasnejše postajajo tudi napovedi naslednje jeseni, celo zime. Poglejmo torej, kaj je našo pozornost vzbudilo v teh dneh:

Modna hiša Dior tokrat predstavlja težko pričakovano poletno kampanjo prav posebne, kapsulne kolekcije z naslovom Dioriviera 2023.

Dior – Dioriviera 2023

Znamka Twinset te dni razkriva svojo kopalno kolekcijo, kjer v prelepih kosih tega poletja blesti model Elisa Visari.

Twinset Swim poletje 2023

Drznost tokrat prihaja s strani Sergia Rossija, kjer njihovo kolekcijo tople sezone zapeljivo predstavlja vsem dobro poznani model Lindsey Wixson.

Sergio Rossi poletje 2023

Kar nekaj pozornosti pa ta hip vzbuja tudi obutvena znamka Skechers, pri kateri bomo našli čisto posebno kolekcijo superg s podpisom slovite glasbene skupine The Rolling Stones.

Skechers x The Rolling Stones

In še eno sodelovanje, vredno pozornosti predvsem ljubiteljev šik športne mode – gre namreč za kolekcijo, ki je plod združevanja idej med znamkama Lacoste in Sporty & Rich.

Lacoste x Sporty & Rich

Za dotik prave ženstvenosti tokrat poskrbi nova reklamna kampanja Charlotte Tilbury, ki s pomočjo modela Belle Hadid razkazuje novi lip gloss Airbrush Flawless Lip Blur.

Charlotte Tilbury

Nenazadnje tudi tokrat še skok v svet dišav, v katerega se po novem podaja tudi Brunello Cucinelli ter ponuja moško in žensko različico.

Brunello Cucinelli Parfums
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.