Poletje nam te dni razkazuje svojo moč, visoke temperature pa kar kličejo po takšni ali drugačni osvežitvi. Modni in lepotni svet sta temu zato odlično prilagojena, vse bolj diši po jeseni, predvsem pa ta hip vso pozornost še vedno žanjejo glamurozne haute couture revije. Tokrat je torej tu znova nekaj najlepših utrinkov preteklega tedna:

Modna znamka Tod’s se ovija v podobo hladnejše sezone, kjer v njihovi novi, pre-fall kampanji pozirata Mona Tougaard in Alix Bouthors.

Tod’s pred-jesen 2023

Že povsem zimska slika pa nas te dni pričakuje pri modni hiši Burberry, kjer seveda v prvi vrsti veliko pozornosti posvečajo njihovemu ikoničnemu trenču ter karo vzorcu.

Burberry zima 2023

Po naslednji zimski sezoni je zadišalo tudi že pri hiši Celine, čeprav morda izbranih stajling zgodb kampanje na prvi mah ne bi ravno pripisali najhladnejšim mesecem v letu. Seveda se je v vlogi ambasadorke znova znašla prelepa Kaia Gerber.

Celine zima 2023

Zanimivo sodelovanje se je tokrat zgodilo med znamkama Heaven by Marc Jacobs ter Blumarine, kjer kapsulna kolekcija poudarja modne lepote zgodnjih preteklih dvatisočih.

Heaven by Marc Jacobs x Blumarine

Kot vedno je tudi tokrat naravnost prečudovita Laetitia Casta v novi kampanji Diorjeve torbice Lady 95.22. letošnjega leta.

Dior

Dior pa te dni razkazuje tudi povsem svežo kampanjo nakita kolekcije Rose des Vents 2023, kjer kot glavni obraz pozira Haerin skupine NewJeans.

Dior

Tokrat še skok med novosti ročnih ur, kjer svoj novi model G-Timeless leta 2023 predstavlja modna hiša Gucci.

Gucci

Komentiraj