Modne bleščice tega tedna

Za nami je pretresljiv, naravnost divji ter izredno naporen teden. A narava nam že kaže, da je pred nami vendarle še veliko svetlobe in sonca ter z njim še kar nekaj čudovitih poletnih dni. Po pravici povedano je v tem času že močno zadišalo po jeseni, zato so bile vse modne in lepotne kampanje nove, hladne sezone še kako dobrodošle. Poglejmo, katere so nas najbolj navdušile v zadnjih dneh:

Kot obraz znamke Self-Portrait se tokrat v jesenski podobi vrača vsem dobro poznani model Gigi Hadid.

Self-Portrait

Kul predjesenski look naslednje sezone tokrat predstavlja tudi Ralph Lauren, kjer seveda ne manjka izjemne ženstvenosti in prefinjenosti.

Ralph Lauren

Pri znamki Altuzarra pa tokrat razkrivajo vpogled že v drugo serijo reklamnih fotografij, namenjenih naslednji hladni sezoni.

Altuzarra

Jesenski duh je že čutiti tudi pri Marcu Jacobsu, ki se tudi v novi kampanji zateka k znanim obrazom, saj je zanj v črno-belih outfitih tokrat pozirala Kim Kardashian.

Marc Jacobs

Tudi znamka Esprit je ena tistih, ki je v teh dneh predstavila svojo podobo jeseni 2023, v njej pa ne manjka barvitosti in razigranosti.

Esprit

Prvi vpogled smo tokrat dobili tudi v prvo reklamno podobo modne hiše Gucci pod taktirko novega kreativnega vodje Sabata De Sarna, medtem ko je v vlogo modela stopila Daria Webrowy.

Gucci

Nenazadnje še v svet dišav, kjer nas ta hip omamlja Tom Ford s povsem svežo kampanjo dišave Café Rose.

Tom Ford
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.