Stajling dneva: nežno roza

Drage bralke in čudovite ženske,

srčno upam, da ste dobro, mirno, srečno in povsem poletno, kljub dogodkom, ki so nas v zadnjih dnevih zelo zaznamovali. Berem, da prihaja novi val vročine, kar pomeni, da je lepa sezona še vedno tukaj in morda zdaj potrebujemo več sonca tudi zato, da posuši vso vodo, ki nas je tako globoko prizadela. Naj vam povem, da sem uspešno podarila vsa oblačila, prav tako Sofia; zelo sem vesela da bodo kosi dobili novo življenje s pomočjo ženske, ki jih bo nosila. Pa še naredili sva nekaj dobrega in jasno je, da si takrat, kot človek, najbolj srečen. Maham vam čez ocean in bodimo hvaležne, da je pred nami nov teden, poln poti, ki jih bomo prehodile.

Objem.

Za stajling dneva sem izbrala meni zelo ljub komplet v roza barvi, prav pomislila sem, da bi bil pravi za na poroko. Ozko krilo, drapirano v sprednjem delu, bluza s čudovito pentljo na zadnji strani in prav tako dodatki v roza barvi. Pa ne samo to, na slikanju mi je delal družbo Miami, s svojimi barvami, neverjetno energijo, toploto in prazničnim vzdušjem. Lepo je odklopiti vse in se potopiti v povsem drugačno realnost, ki te v hipu zasvoji.

Moj stajling je sledeč: krilo in top Chicwish, sandali Nine West, torbica Tory Burch, roza zapestnice Maja Maras, tanki zapestnici Kate Spade, uhani Ralph Lauren.

Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.