Modne bleščice tega tedna

Tokratni teden prinaša pravi poletni odmor, vsaj kar zadeva nekatere, ponavadi zelo pestre, modne in lepotne kotičke. Pa vendar hkrati prinaša tudi pravi modni bum, tisti najbolj vrhunski, saj se prav te dni v Parizu odvijajo nekatere najbolj ekstravagantne revije – poteka namreč teden mode Haute Couture jesen 2019.

Givenchy

Fashion vode je ta teden razburkala tudi odločitev hiše Balmain, da spremeni svoj logo, saj je namreč njihov novi, ki so ga predstavili šele pred kratkim, preveč spominjal na tistega modne hiše Laura Biagiotti, za kar je slednja svojo pritožbo posredovala kar na sodišče.

V povsem sveži Diorjevi kampanji naslednje jeseni sta ponovno združena njihova obraza Ruth Bell in Selena Forrest, tokrat v studijski verziji.

Louis Vuitton tokrat združuje ideje z ameriškim umetnikom Alexom Israelom, ki je njihovo kolekcijo dodatkov okrasil s svojimi printi, posebej elegantno pa jih je nato v novi kampanji predstavila Karlie Kloss.

Louis Vuitton x Alex Israel

Pevka Rita Ora tokrat sije v novi kampanji nakita Thomas Sabo, kot njihov uradni obraz pa nosi zadnjo kolekcijo jesen-zima 2019.

Thomas Sabo

Nenazadnje pa je tu še Gigi Hadid, tokrat na naravnost sanjski plaži, kjer je pozirala za novo kampanjo Michael Kors dišave Wonderlust.

Michael Kors
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.