Modne bleščice tega tedna

Jesen razkazuje svoje najlepše odtenke, temperature se nižajo, modni in lepotni svet pa sta že v celoti predana prihajajočim božičnim in novoletnim praznikom. Tudi pretekli teden je zato bil prežet s prazničnimi kampanjami, hkrati pa se vse več novosti že ozira tudi po začetnih mesecih leta 2024. Poglejmo torej, kaj lepega so nam pričarali v teh dneh:

Povsem svežo podobo nam tokrat nudi kampanja kolekcije Giorgio Armani Neve za leto 2024, v kateri blestita modela Jiayun Xie in Valerie Scherzinger.

Giorgio Armani

Praznično, a hkrati prav tako povsem v slogu zimskih športnih aktivnosti je tokratna nova reklamna kampanja znamke Jacquemus, v kateri je glavno vlogo modela prevzela Kendall Jenner.

Jacquemus

Seveda praktično ne mine teden brez novosti modne hiše Louis Vuitton, kjer ta hip predstavljajo zimsko kampanjo z naslovom Horizons Never End, v njej pa pozira vse popularnejši model Fei Fei Sun.

Louis Vuitton

Po praznikih je zadišalo tudi pri Ralphu Laurenu, kjer nove oglasne podobe stavijo predvsem na večno prefinjenost črnine.

Ralph Lauren

Za več praznične vročice pa te dni skrbi predvsem znamka Victoria’s Secret, kjer zanjo v sveži holiday 2023 kampanji, poimenovani VS Celebrates Gifting, pozira kar nekaj znanih obrazov: Hailey Bieber, Imaan Hammam, Candice Huffine, Paloma Elsesser ter Taylor Hill.

Victoria’s Secret

Še v nekoliko bolj jesenskem duhu tokrat ostaja Carolina Herrera s svojo linijo sončnih in korekcijskih očal, ki si jih je za novo kampanjo nadela Stella Maxwell.

Carolina Herrera

In za konec še skok med prečudovit nakit, natančneje pokukajmo med Diorjeve reklamne fotografije za La Rose Dior 2023, kjer je njihov obraz postala Elizabeth Debicki.

Dior
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.