Stajling dneva: čokoladno rjava

Drage bralke in čudovite ženske,

iščem svinčnik in pogodbo, da takoj podpišem življenje, ki ga imam zdaj, in potem me prešine, da nikoli ni zagotovila in da je prav zato treba biti hvaležen vsak dan, če ne že vsako uro, znova. Življenje je krhko in tega se vse bolj zavedam; ko odločno korakaš po poti zrelosti, veš, da smo le blisk na zemlji in je zato kar dobro, če si vzamemo čas za stvari, ki nam veliko pomenijo. Družino. Potovanja. Srečne in srčne trenutke. Biti ženska. Dihati. V tem trenutku je vse to okoli mene, tako divje bleščeče in kristalno jasno, da prav dobro ne razumem, zakaj nisem že prej prišla do tega zaključka. A saj veste, kako je s tem: vsaka faza ima svoja spoznanja in zdaj … no, zdaj mi je res lepo.

Objem.

Za stajling dneva sem se odpravila v Termoli, ki ni ravno za vogalom, je pa čudovito mestece v Italiji, kjer se zdi, da zime ne poznajo. Čeprav so mi prebivalci zelo prijazno razlagali, da pri njih vedno piha, je veter topel in šepetajoč, kot bi pripovedoval tisoč in eno zgodbo. In prav v tem mestu se nahaja najmanjša ulica na svetu, tako ozka, da po njej res težko hodiš. Oblekla sem odtenke čokolade, usnjene hlače in čepico, ki jo boste zdaj večkrat videle, ker sem se nanjo zelo navezala in zdi se mi, da je prava zame. Ostalo pa, saj veste, vedno po navdihu.

Moj stajling je sledeč: pletenina Anthropologie, hlače Penny Black, pas Ralph Lauren, čevlji Guess, torbica My Lovely Bag (koda LORELLA20 za 20 % popust), zapestnice Maja Maras (najdete jo na Instagramu), prstan z rožo Marni.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.