Današnja mlada luna obilja: blaginja je na dosegu roke

Mlada luna v škorpijonu je kozmični pojav, ki lahko povzroči povečano čustveno intenzivnost in vas spodbudi k iskanju skritih resnic. Predvsem velja za idealen čas za zastavljanje ciljev, povezanih z rastjo osebne blaginje in na splošno s spremembami, ki jih je treba uvesti na različnih področjih našega življenja, vključno s finančno sfero. V zvezi s tem obstajajo posebni rituali za uskladitev naših energij z energijami vesolja ob tej posebni priložnosti, zlasti z namenom privabljanja blaginje. Če želite izvedeti, kako bo mlada luna v škorpijonu 13. novembra 2023 vplivala na naša življenja in katere prakse izvajati, da bi izvabili naklonjenost sreče (finančne, a ne samo), je tukaj nekaj napotkov.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Astrološko se bo mlada luna danes pojavila v zodiakalnem znamenju škorpijona. Za to vodno znamenje je značilna spremenljiva osebnost, včasih nestabilna, enigmatična in nagnjena k podzemni čustvenosti. Upravljata ga namreč planeta Pluton in Mars, od katerih je prvi povezan s korenito preobrazbo in skrivnostnostjo, drugi pa z agresijo, akcijo, dinamičnostjo in impulzivnostjo. Zaradi srečanja energij nove lune in škorpijona ta faza predstavlja posebej ugoden trenutek za introspekcijo in obnovo. To je lahko ugodno obdobje, da opustite stare vzorce, navade ali situacije, ki so zdaj zastarele ali preprosto niso več zadovoljive in naredite prostor za rast in razvoj. Končno bi lahko izkoristili priložnost, da raziščete svoja najgloblja čustva, da na površje dvignete in analizirate tiste občutke, ki jih skrivate.

Vir: Pinterest

4 rituali za privabljanje blaginje

Po pričakovanjih lahko mlada luna v znamenju škorpijona predstavlja ugoden trenutek za začetek finančno ugodnega cikla. Da bi pritegnili blaginjo, ezoterični strokovnjaki priporočajo izvajanje naslednjih obredov:

  • Zelena sveča. Prižgite zeleno svečo, ki simbolizira naravo in obilje, nato pa se usedite v tiho okolje. Zaprite oči in si podrobno predstavljajte svoje finančne cilje ter si predstavljajte navdušenje in občutek hvaležnosti, ki bi ju občutili, ko bi jih dosegli. Vzemite list papirja in zapišite svoje želje, nato pa ga položite poleg sveče. Medtem ko slednji gori, na glas ponavljajte, kar piše na papirju.
  • Kopel z morsko soljo. Napolnite svojo kad s toplo vodo in dodajte izdatno pest morske soli, spojine, ki je povezana z energijskim čiščenjem. Potopite se v kopel in si z zaprtimi očmi predstavljajte, da se negativna energija, povezana s financami, raztopi in zapusti vaše telo.
  • Ponudba nove lune. Ko se zmrači, na krožnik postavite belo svečo, ki simbolizira daritev mladi luni. Nato pojdite ven (tudi balkon je lahko v redu, če nimate vrta), vzemite s seboj svečo, poglejte proti Luni, če je vidna, in na glas izrazite svoje želje.
  • Ritual s kovanci. Če se prejšnji rituali zdijo preveč zapleteni, se lahko vrnete na nekaj preprostejšega. Na primer, lahko zakopljete kovanec v zemljo, kar je enakovredno sajenju semena vaše prihodnje blaginje.
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.