Kako moden je vaš slog? Preverite trenutne trende naravnost iz sveta mode

Moda je kot nekakšen dinamičen preplet okusov, kjer se trendi in slogi nenehno spreminjajo. Ohranjanje koraka z nenehno razvijajočo se modno pokrajino se lahko včasih zdi kot potovanje brez konca, vendar ni nujno, da je zastrašujoče. Ne glede na to, ali ste predan modni navdušenec ali preprosto nekdo, ki ceni eleganten videz, je prav, da poznate trenutne modne trende.

Vir: Pinterest

Kaj bomo nosili letošnjo jesen?

Za prihajajočo jesensko sezono napovedujejo prevlado nevtralnih odtenkov v modnih kreacijah. Pod vplivom trenda tihega luksuza, ki sloni na visokokakovostnih oblačilih in istočasno ohranja minimalistično, brezčasno estetiko, so se tako uveljavljene modne hiše kot tudi mlade blagovne znamke odločile za subtilno barvno paleto. Belkasti, kremni, čokoladni in sivi odtenki bodo tako ustvarjali prevladujoč šik. Opazno je, da se te barve nosijo v celoti, od glave do peta, kar prispeva k prefinjenemu videzu.

Vir: Boss

Vendar to še zdaleč ne pomeni, da nas jesen in zima čakata v monotoniji! Priljubljena rožnata, ki je osvetljevala poletne dni, še vedno ostaja v ospredju, medtem ko se rdeča, tudi kot osvežujoč celostni videz, samozavestno vrača na sceno. Za tiste z bolj drznim okusom je odlična novica, da bodo kovinske barve prav tako igrale pomembno vlogo. Skratka, čeprav se zdi, da se v jesensko-zimski paleti barv pojavljajo nevtralni toni, je zdaj čas, da se prepustimo modni kreativnosti in raznolikosti z živahnimi odtenki! Ne skrbite, tudi monotone in nevtralne videze lahko vedno popestrite z nakitom Swarovski za še bolj drzen stajling.

Vir: Swarovski

Osredotočite se na trajnostno modo in ne pozabite na udobne pletenine!

Eden najvidnejših trendov v modni industriji danes je trajnost. Ekološko ozaveščena moda je v porastu, saj vse več oblikovalcev in blagovnih znamk sprejema etične prakse in okolju prijazne materiale. Ena izmed znamk, ki podpira tudi trajnostno modo, je znamka Guess, ki se je uveljavila tudi kot ikona sloga in ponuja širok spekter modnih kosov. Eden izmed njih so zagotovo tudi tople in udobne pletenine, ki jih bomo to jesen s ponosom nosili. Pletenine so priljubljene jeseni, saj nudijo udobje in stil, ko se temperature spustijo.

Vir: Pinterest

Pletenine so kot nalašč za plastenje in letošnjo boste imeli veliko možnosti za igranje. Pomislite na pletene jopice, brezrokavnike in celo pletene obleke, ki jih lahko nosite celo zimo in jesen. Oglejte si bogato ponudbo na answear.si/m/guess.

Pepe Jeans

Najboljši kos za jesen? Kavbojke!

Kavbojke so stalnica garderobe, ki nikoli ne gre iz mode, vendar se svet denima nenehno razvija. Čeprav je denim trajen in klasičen bistven del garderobe, obstajajo trenutki, ko je stilski pretres točno tisto, kar iščete. To še posebej velja, ko se znajdete sredi sezonskega prehoda in iščete tisti pomlajevalni pridih za svojo omaro. Na srečo denim doživlja fascinantno preobrazbo, saj se odmika od svojega tipičnega modrega odtenka in se podaja v področja živahnih pranj in kreativnih okraskov. Izbirate lahko torej med temnejšimi in svetlejšimi odtenki, tako pa popestrite svoje garderobo. Temen jeans bo kot nalašč za jesenske dni, oplemenitite ga z dobrim kosom pletenine in primernim izborom nakita, ki vam pričaral nasmeh na še tako meglen dan. Oglejte si širok nabor modne ponudbe Pepe Jeans na answear.si.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.