Modne bleščice tega tedna

Še en zimski teden je za nami in prav v teh dneh naj bi sicer v polnem zagonu svoje jesensko-zimske revije naslednje sezone predstavljale tudi največje modne hiše, a seveda tokrat vse skupaj poteka precej drugače. Nič zato, nove kolekcije so vseeno na ogled, predvsem v digitalni obliki, kar nekaj pa se jih je odločilo le za kataloški prikaz. Tokrat so torej tu številni predlogi naslednje hladne sezone, vse več pa je tudi novosti, namenjenih bližajoči se pomladi:

Znamka Alice + Olivia znova navdušuje s super ženstvenim naborom, zbranim v katalogu jesen-zima 2021/22.

Alice + Olivia jesen-zima 2021/22

Naravnost očarljiv je tudi kataloški izbor hladne sezone znamke Patbo, kjer so za nas predstavili kar 46 prelepih outfitov.

Patbo jesen-zima 2021/22

Spomladansko obarvana je tokrat modna izbira hiše Atelier Versace, ki je navdih za glamurozno kolekcijo poiskala v lepotah narave.

Atelier Versace pomlad 2021

Povsem drugačen pridih pa v novi kampanji tople sezone izžareva znamka Armani Exchange, za katero so tokrat pozirali modeli Yuliya Kim, Mariam Eya, Jay Thor in Simonas Pham.

Armani Exchange pomlad 2021

Nekoliko minimalistično hladno deluje tudi nova, spomladanska kampanja znamke Sportmax, kjer so se poigrali s čutnostjo silhuet.

Sportmax pomlad 2021

Lepo in predvsem ženstveno presenečenje pa je te dni pripravila znamka sicer drznega spodnjega perila Agent Provocateur, ki je vsakdanjim, bazičnim kosom tokrat v sklopu nove kampanje All Hours vdahnila veliko nosljive zapeljivosti.

Agent Provocateur pomlad 2021
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

2 komentarja
  1. OOOOO kaki čudoviti rdeči plašč, na prvi sliki! Mislim da ga bom sanjala.
    In “iskala” ga bom v “vsaki” trgovini in če bog da, ga bom našla! Kaaako je lep!!!

    1. Joj res je čudovit, prav poseben. Sigurno se bo našel na nekje, morda Net-a-Porter ali pa vsaj na uradni strani Alice + Olivia. Srečno pri iskanju 😉 xoxo

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.