Stajling dneva: športno!

Drage moje in ljube ženske,

brala sem, da se ob koncu februarja obeta 20 stopinj in očitno je tako, da se bomo od zime počasi poslovile. Čeprav sem se imela neverjetno dobro, mnogokrat pred kaminom in s pogledom na sneg, se pomladi zelo veselim. Je nov začetek, obeta cvetenje, več sonca, svežega zraka, intenzivnih barv in srčno upam, da tudi manj virusa. Prešinilo me je, da se morda lahko zgodi celo kakšen izlet in takoj pomislila na vas, na tisto zamisel z glitter avtobusom in kosilom na prostem, pod ogromnim drevesom, samo za nas. In takoj sem dobila ogromen nasmeh na obrazu, saj sem prav začutila, da vse še bo.

Imejte lep začetek tedna in samo pozitivne misli.

Za današnji stajling sem izbrala eno izmed mojih najljubših lokacij na obali, prav na morju in s čudovitimi barvami, ki v meni že zbujajo občutek poletja. Obula sem športne copate in nov bombažni pulover z velikim ovratnikom, ki je bil dobesedno ljubezen na prvi pogled. Ponavljajo se moje ljube, zimske barve, bež, rjava, slonokoščena, ker me vedno zelo pomirjajo in podarijo občutek lahkotnosti, kjerkoli sem. Bilo je zelo hladno in tudi vetrovno, ampak morje ima te dni poseben čar, kot bi stalo v času in samo čakalo na nas. Pridemo.

Moj stajling je sledeč: majica in športni copati  Reserved, hlače Ann Taylor, torbica Rebecca Minkoff, obroč in prstani Asos.

Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Photo: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.