Najboljši cenovno ugodni pudri

Puder mora biti dobra investicija in same vemo, kako so lahko pravzaprav dragi. Včasih plačujemo vsebino, drugič dizajn in blagovno znamko, skozi čas pa nam je lepotna industrija dokazala, da si lahko omislimo tudi cenejši puder in smo prav tako zadovoljne. Osebno menim, da je vedno dobro imeti doma enega, za katerega smo odštele malo več, je pa tudi primeren za zrelo kožo. Za vsak dan in za hiter make-up pa so primerni tudi pudri, ki ne stanejo celo premoženje in imajo predvsem eno lastnost: odlične odtenke. Nikar ne kupujmo preveč oranžno ali rumeno, saj so tovrstni pudri v resnici neuporabni, ker so na obrazu zelo opazni. Danes sem izbrala nekaj pudrov, ki so dobri in cenovno ugodni, morda vam namigi pridejo prav.

Bourjois Always Fabulous, približno 16 evrov
Max Factor Facefinity Lasting Performance približno 16 evrov
Catrice True Skin približno 7 evrov
Essence, Pretty Natural približno 7 evrov

Morda še ne veste …

Običajno nanesemo puder po celem obrazu, ampak ni potrebno. Pomembno je, da se osredotočimo na T cono, ki mora biti dobro pokrita. Predel pri laseh je lahko tudi brez, prav tako tisti pri čeljusti. In vedno izberite svetlejši odtenek za predel pod očmi: svetlo pomeni nekaj gub manj.

Kako zadeti barvo

Predvsem tako, da si omislite dva pudra: poletnega in zimskega. Odtenek poskusite na notranjem delu zapestja, če pa imate občutek, da nikakor ne najdete pravega, pomeni, da boste pomešale dva ali več pudrov med seboj. tako boste prišle do prave barve.

L’Oreal Infallible 24H Fresh Wear Foundation približno 14 evrov
Rimmel Lasting Finish 25H približno 10 evrov
Makeup Revolution Conceal and Glow Illuminating Foundation približno 10 evrov

Nanos pudra

Seveda s prsti, čopičem ali gobico. Računajte, da gre z gobico več tekočine, s prsti ste manj natančne, s čopičem lahko nastanejo lise. Torej? Najdite pravi nanos za vas. Jaz sem za čopič, ki pa mora biti gost prav zaradi lis, da jih je čim manj. Pod očmi pa nujno z gobico, tako da so gubice dobro skrite.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.