Zarini must have spomladanski kosi

Španska modna znamka Zara velja za eno izmed najbolj priljubljenih pri ženskah in moških različnih starosti. Ponuja lepe in modne kose po ugodnih cenah in ravno to jo dela tako zelo privlačno za fashionistke. Spomladanska kolekcija ponuja različna oblačila in modne dodatke, tukaj pa je izbor najbolj zaželenih. Svoj moment bodo imeli matchy-matchy pleteni kompleti, od kratkih hlač in topov do udobne trenirke, in nekoliko bolj elegantna kombinacija krila, crop topa in puloverčka.

vir: Zara
vir: Zara
vir: Zara

Poleg izredno trendi kosov je tukaj klasika, ki ne gre kar tako iz mode. Daljša bela srajca, ki jo lahko nosite z dolgimi hlačami ali krilom, lahko pa jo nosite tudi kot obleko. Da vas ne bo zeblo, je tukaj krem plašč, enostavnega kroja, z gumbi na obeh straneh. Vsestranskost ga dela tako zelo priljubljenega in na pogled izgleda kot bi ga dobili pri kateri drugi, bolj prestižni znamki. Pravijo, da bo po končanem trenutnem stanju veliko praznovanj, ki so nam manjkala v preteklem letu. Obleke v različnih barvah ter krojih bodo takrat prišle na plano in pri Zari stavijo na dolgo rdečo slip obleko.

vir: Zara
vir: Zara
vir: Zara

Za piko na i še modni dodatki. Rutke bomo v spomladanskem času nosile na sto in en način, te pa naj ne bodo dolgočasne. Rdeče, roza, rumene in zelene, tudi vzorci nas bodo prepričali. Nosile jih bomo v laseh ali pa okoli vratu oziroma kot dodatek na torbici. Med obutvijo pa bodo nizke loafers najbolj iN, Zara ponuja bel model z zlatim detajlom.

vir: Zara
vir: Zara
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.