Modne bleščice tega tedna

Za nami je teden, ki ga je ponovno zaznamoval eden najodmevnejših modnih dogodkov vsakega leta. Prireditev Met Gala je tudi letošnje leto namreč ponudila izvrsten izbor bolj ali manj vpadljivih interpretacij zapovedane teme – camp. Poleg odbite rdeče preproge pa kljub vsemu pompu okoli nje ni manjkalo sodelovanj s slavnimi zvezdnicami, povsem svežih kampanj ter kolekcij, ki nas privabijo že na prvi pogled.

Emily Ratajkowski na Met Gala 2019

Novi obraz modne hiše Givenchy je postala vse bolj popularna pevka Ariana Grande, ki v tem primeru pozira tudi za njihovo zadnjo, jesensko reklamno kampanjo.

Ariana Grande

K jeseni se z novimi reklamnimi fotografijami obračajo tudi pri znamki Celine, za katero je pozirala Marland Backus.

Celine

Prav tako so svojo jesensko podobo že izoblikovali pri Balenciagi, kjer je za fotografije poskrbel Jean-Pierre Attal, medtem ko so v kampanji tokrat nastopili Lei Qin, Samuel Wilken, Takato Harashima, Shanelle Nyasiase, Une Jonynaite in ostali.

Balenciaga

Znamka Trussardi ostaja pri pomladi, za katero si je to toplo sezono izbrala predvsem odtenke rjave in modre ter jih odlično dopolnila z bazičnima črno in belo.

Trussardi

O vroči pomladi še vedno sanjajo tudi pri znamki See by Chloe, njihovi krajši, lahkotnejši kosi pa v tokratni kampanji delujejo naravnost magično.

See by Chloe

Pri Guessu ostajajo zvesti mladostni zapeljivosti, njihova poletna kampanja pa je super energična tudi zaradi modelov Gwen Van Meir, Mishel Gerzig in Arsenii Savitckii.

Guess

Kot obraz novega pudra znamke Bobbi Brown se je tokrat pojavila igralka Elizabeth Olsen, njena polt pa v novi kampanji resnično deluje brezhibno.

Bobbi Brown

V zadnjo kampanjo Ralph Lauren dišave Woman Intense se vrača Jessica Chastain, ki smo jo nazadnje v tej vlogi občudovali leta 2017.

Ralph Lauren
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.