Stajling dneva: hlačni kostim na črte

Letošnji kostimi so vse, a vsekakor ne togi. In čeprav nas beseda matchy matchy kostim najbrž spominja na 90. leta (sploh, če smo jih dejansko preživele), so nove kombinacije zelo drugačne in, po mojem mnenju, tudi veliko bolj hvaležne. Če so nas stari kostimi, z obvezno poudarjenimi rameni, pošteno postarali ali vsaj naredili kar se da toge, so nove različice lahkotne in mladostne. Morda je kriva dolžina hlač ali veliko bolj telirani blazerji, dejstvo je, da jih končno lahko normalno nosimo, ne da bi kazale dvajset let več. Moja izbira je padla na nekaj modrega in kot boste opazile nekje do oktobra, bo moja spomladansko poletna garderoba zelo obarvana v modro. Barva mi je všeč, v njej se dobro počutim in zdi se mi, da prav lepo poudarja odtenek mojih oči. Zadnja slika pa pove vse o tem, kako se zabavam na slikanju in kako nisem sama … Včeraj je bil tudi materinski dan, zato vse naj naj mamam po svetu!

Moj stajling je sledeč: kostim in bel body H&M, sandali Steve Madden, torbica Rebecca Minkoff, uhani in obroč JCrew, zapestnice Accessorize.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.