Modne bleščice tega tedna

Še en hladen spomladanski teden je za nami, a hkrati tudi prepojen z novostmi, ki obljubljajo vročo in zelo modno obarvano sezono. Vse vidnejše so kampanje za predjesensko in jesensko-zimsko obdobje, pa vendar najatraktivnejše ostajajo tiste, ki opevajo lepote toplih mesecev. Tu je tokratni izbor najlepše bleščečih preteklih dni:

Pop art navdihnjena je nova pisana Diorjeva pre-fall kampanja, kjer ne manjka drznih živalskih potiskov, svetlečega usnja in čudovitih modnih dodatkov.

Dior

S pre-fall 2021 kampanjo se te dni ponaša tudi znamka Self-Portrait, kjer so za svoj obraz tokratnih oglasnih fotografij izbrali kar vsem dobro poznani supermodel Kate Moss.

Self-Portrait

Tokrat je tu tudi nekaj za vse ljubiteljice prestižnih svilenih rut in drobnih dodatkov modne hiše Hermes, kjer zanje v novi, spomladanski kampanji pozira Amar Akway.

Hermes

Na ulice Pariza se v novi kampanji #YSL39 letošnjega poletja podaja znamka Saint Laurent, kjer se je pojavilo kar nekaj znanih modelov: Liya Kebede, Aylah Peterson, Mica Argañaraz, Anja Rubik ter Alyda Carder.

Saint Laurent

Zelo elegantna in posebna je tudi nova kampanja tople sezone znamke Tod’s, kjer ne manjka elegantnih usnjenih dodatkov v klasičnih, pa tudi intenzivnejših odtenkih pomladi.

Tod’s

Novo kampanjo predstavlja tudi modna hiša Celine, ki jo je tokratno pomlad poimenovala Les Grand Classiques.

Celine

Izredno simpatična je tudi nova kampanja Calvin Klein Sportswear, kjer se najde kar nekaj nosljivih kosov tako moške kot ženske garderobe.

Calvin Klein

Prava paša za naše oči je povsem sveža kampanja znamke intimne garderobe Yamamay z naslovom Viva la Primavera, kjer za njihovo eko linijo pozira vedno vzapeljiva Bianca Balti.

Yamamay

Nenazadnje pa gre omeniti še novo kampanjo modne hiše Louis Vuitton, tokrat v družbi njihove ročne ure Tambour Street Diver ter njihove ambasadorke Sophie Turner.

Louis Vuitton
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.