Navduševale nas bodo lahke pletenine

Topla pomad oziroma poletje, kje si? Če ste ljubiteljice sonca in višjih temperatur, kot jaz, jo potemtakem tudi komaj čakate. Tovrstno vreme pa prinaša tudi lahkotnejša oblačila in trendi napovedujejo kar nekaj novosti. Pletenine iz zimskega časa bomo nosile tudi v topli sezoni, a te bodo tanke, s krajšimi rokavi, a vsekakor zelo zanimive ter lepe za nošnjo. Inspiracijo lahko črpamo iz mnogih modnih revij, kot sta Fendi, Salvatore Ferragamo in še bi lahko naštevali.

Vir: Salvatore Ferragamo pomlad 2021
Vir: Dion Lee
Vir: Fendi

V centru pozornosti bodo pletene obleke, različnih dolžin, če želite pokazati noge, se odločite za krajše, mini kroje. Ljubiteljice maxi in midi kril pa seveda izberite daljšo različico, ki je zelo elegantna. Matchy-matchy videz seveda ne sme manjkati, omislite si pletene kratke hlače in top v istem pletenem materialu in barvi. Zanimive za kombiniranje so tudi pletene hlače, a naj bodo širokega kroja.

Vir: Self-Portrait
Vir:  Proenza Schouler
vir: Zara
vir: Mango

Pri izbiri barve pletenin pa lahko eksperimentirate, z nevtralnimi odtenki ne morete zgrešiti. Med barvami pa je brez dvoma kraljica modra v vseh odtenkih. Takoj za to je vijolična v sivkini niansi in rumena za katero pravijo modni strokovnjaki, da bo vedno bolj zaželena. Zanimiv detajl so lahko tudi vezenine ali pa okrasni kamenčki kot so perlice ali pa bleščice, ki dodajo tisto piko na i.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.