Super oblačila za prosti čas in nagradna igra

Moram priznati, da je obdobje lockdowna in karantene prineslo vsaj nekaj pozitivnega: vsi smo se začeli ukvarjati s športom in zaznali potrebe telesa. Sama sem nanj zelo pozorna, ne le zato, ker z obrazom in telesom delam, temveč tudi zato, ker zdravo in čvrsto telo pomeni zdrav um. Neštetokrat se mi je zgodilo, da sem, denimo s pomočjo odbojke, žalosten dan spremenila v pozitivno avanturo. Tudi tek ima svoj čar, čeprav priznam, da najbolj uživam v prosti telovadbi z utežmi. Doma, na svoji preprogi, s pravo glasbo in udobno nameščena. Super je to, da si lahko prav doma omislimo kotiček za vadbo in zase naredimo veliko dobrega.

Foto: Zen za Polleo sport
Foto: Zen za Polleo sport

Seveda je v tem kontekstu še kako pomembno oblačilo, ki ga nosimo. Športni kosi so danes tako noro napredovali, da sploh niso le za fitness, saj si jih lahko omislimo še za kakšno priložnost. Elastične tkanine in lepe barve, odlični kroji ter sodobni prijemi omogočajo, da sploh ženske uživamo v različnih linijah oblačil za prosti čas, ki so še kako dobrodošle. Za svojo vadbo sem izbrala komplete v trgovini Polleo Sport v Planet Koper; upam si trditi, da imajo eno izmed najboljših ponudb pri nas, seveda tudi na spletu, določeni kosi pa gredo za med in so razprodani v trenutku, ko se pojavijo na njihovi spletni strani.

Foto: Zen za Polleo sport
Foto: Zen za Polleo sport

Najbolj pri srcu mi je bil komplet v barvi žajblja, ki je res odlična barva za vse priložnosti, nekje med mint in vojaško zeleno. Povrh vsega me še spominja na žajbelj, ki ga moja mama obožuje! Kolekcija Zoe Aura črpa navdih v zgodnji rosi, svobodnem bivanju in vonju sivke ter žajblja – torej v vseh čutilih, ki sproščajo dušo in nam dajo energijo, da sijemo. Aura prinaša nove, mehkejše in inovativne kroje iz zemlje mode – Francije. Z njo prihaja tudi nova linija kopalk, s katero nas znamka popelje po neskončnih plažah, da začutimo dotik vročega peska in oceanskega vetra. Vsi modeli nove kolekcije so na voljo v barvah najprijetnejših, najbolj kreativnih in najbolj pozitivnih avr.

Foto: Zen za Polleo sport
Foto: Zen za Polleo sport
Foto: Zen za Polleo sport

V trgovini Polleo Sport najdete seveda veliko več, a osebno so me navdušili prav kompleti za telovadbo in jih je res veliko. Kombinacija legic in krop topa ostaja tista, ki najbolj narekuje tempo prostega časa ter je primerna za različne vrste rekreacije. Ker gre za zelo elastične materiale, so kompleti zelo mehki in udobni, se prilagodijo telesu in gibanju, kar je ključnega pomena za to, da je na koncu vadba uspešna in učinkovita.

Foto: Zen za Polleo sport

Naj dodam, da se prav danes na mojem Instagram profilu @lorellaflego začne nagradna igra, ki bo trajala en teden: tudi ve lahko osvojite komplet iz Kolekcije Zoe Aura! Vabljene k sodelovanju in imejte čudovit vikend!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar
  1. Draga Lorella, vse kar je povezano s sportom me navdusuje. Cudoviti kompleti, ki dajo se vec motivacije za vsakdanjo vadbo. Jaz si ne predstavljam zivljenja brez vadbe. Ko me je pri teku v jeseni ustavila poskodba stopala, sem zacela vadbo doma in moram reci, da mi javnotako dvignila razpolozenje. Ljubim gibanje. Se posebno v druzbi lepih pajkic in mikic. Lepa si.❤

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.